Uncategorized

MIN DAG SOM BELIEBER

17. april 2013

I går hang jeg med Kjetil hele dagen, og vi snakket egentlig ikke om stort annet enn Justin Bieber. Det gikk fra «herregud, det Justin Bieber-opplegget er bare alt for sykt» til «ååå, husker du den gangen vi digget Britney og Spice Girls, skulle ønske vi ikke var for gamle for å være Beliebers».

Så vi bestemte oss for å være Beliebers for en dag. Jeg skal ikke på konsert før i morgen, men vi bestemte oss uansett for at vi skulle møte Justin. Vi fulgte med på nettaviser, chat og forumer, og stod til og med utenfor Grand Hotel. Selv om vi hadde en viss ironisk distanse til det, tror jeg vi lot oss rive med etterhvert – vi ble i hvertfall ganske gira da det kjørte store, sorte biler forbi.

Livet som Belieber ga ikke mersmak. Det minnet meg faktisk svært mye om mitt forrige forhold; løping i regnet, venting i kulda, stalking utenfor hoteller og mange andre jenter. Nei, i dag tror jeg nok jeg er tilbake til å være et vanlig menneske som skal på Justin Bieber-konsert fordi venninnen min er Belieber.

Seriøst… Hvor blir det av alle Belieberne? 

Hallo, er jeg den eneste ekte Belieberen i hele Oslo eller?

Haha. Gøy å være litt barnslig noen ganger. Justin Bieber bor på et hotell som heter The Thief. Ligger på Tjuvholmen, om noen skulle få lyst til å stalke litt i dag eller i morgen.

3 Comments

  • Reply Aina Catrine 17. april 2013 at 20:54

    Haha! Du er gull Ida. Mer, mer, mer!

  • Reply Silje 17. april 2013 at 21:28

    stusselig og morsom:)

  • Reply Julie 18. april 2013 at 13:19

    De er jo helt gale. Men tenk så gøy å være opprørsk fjortis nå, da! For en opplevelse for dem

  • Leave a Reply