Uncategorized

TUESDAY BLISS

17. april 2013

1. Prom curls! Jeg går selvfølgelig ikke ut døra slik, krøllene gres nøye ut. 2. Stativet med mine kjæreste og nyeste eiendeler. 3. Pepsi Max med hjerteisbiter. 4. Den daglige kyllingsalaten.  

Livet mitt står litt på pause om dagen. Eller, man kan vel si at jeg er i en planleggingsfase. Jeg har tenkt til å begynne på skole til høsten, så det er litt kaos i hodet mitt. Det er fire år siden jeg gikk på videregående. Jeg hatet det, og var sikker på at jeg aldri skulle sette mine ben på en skole igjen. Dessuten må vi flytte ut fra leiligheten vi bor i snart, for utleier skal bruke den selv. Så samtidig som jeg tenker på skole, må jeg tenke på et nytt sted å bo. Leieprisene i Oslo er bare helt syke om dagen. Vet du hva du kan få for 10.000- 11.000 kroner i måneden? En ett-roms med bad og kjøkken fra 80-tallet. Nei takk til å sove på en hylle over kjøkkenet… Krysser fingrene for at jeg finner noe snart, hater å føle meg så hjemløs.

12 Comments

 • Reply Ida 17. april 2013 at 19:53

  hvor er den hvite blusen fra? 🙂

 • Reply Victoria Madeleine 17. april 2013 at 20:09

  Spennende! Hva skal du studere?

  Startet selv på studieforberedende (generell studiekompetanse) i fjor, forhåpentligvis ferdig i år. Jeg tenkte samme som deg, ALDRI i verden om jeg noen gang skulle tilbake.
  Men nå føler jeg at jeg har fått en liten plan med livet, og videre skole er søkt 🙂

 • Reply Ida 17. april 2013 at 22:42

  Hei 🙂 nå har jeg vel igrunn sett at duntrives «down-town» oslo….men hva med å tenke utenfor? Vi har en kjempefin ny leilighet til leie på Haslum i bærum….. 3 sover rom, 2 bad, 100 kvm, 25 kvm veranda, gasspeis, vaskerom osv….. 17000 i mnd, om du vil dele den med noen…..ta kontakt om du er interessert 🙂

  Svar fra Ida: Hei 🙂 Jeg skal bo alene, så da blir 17.000 dessverre litt i meste laget i leie.

 • Reply Andrea 17. april 2013 at 23:23

  spennande med studieplaner. Masse lykke til!

 • Reply Camilla 18. april 2013 at 11:22

  Hei Ida, jeg likte godt klærne dine på disse bildene! Hvor er hatt, topp og buksen fra? Utrolig fint! 🙂 Ha en fin dag.

 • Reply Gunhild 18. april 2013 at 11:36

  Du finner lett noe i din prisklasse på Grünerløkka/Sagene/Torshov/Rosenhoff osv…. Og mye mer spennende bydeler enn der du er nå. 🙂 🙂

 • Reply ProjectHealthy 18. april 2013 at 11:50

  Jeg og samboeren bor i en nybygget toppleilighet på Løren i Oslo og betaler 11 500 kr å måneden, den er kjempefin med stor terasse og takterasse i tillegg.. Det er mange fine leiligheter på Løren og de bygger t-bane som kommer om ett par år.. Kanskje litt langt fra byen av og til, og til Frogner.. men det er populært, koselig og samtidig stille. Lykke til!

 • Reply Julie 18. april 2013 at 13:27

  Med de leieprisene kan det da ikke være spesielt rimeligere å leie enn å kjøpe? Så på reprisen av luksusfellen tidligere i dag at et 2 millioners lån kostet ca 6000 i mnd, så da ville du vel kunnet låne en god del mer hvis du kunne betalt 10-11 000. Avdragsfrihet er jo også alltids en mulighet, selv om det vil koste litt mer i det lange løp

 • Reply Anonym 18. april 2013 at 16:41

  Du må fortelle hva og hvor du skal gå på skole, Ida!!

 • Reply Inga 18. april 2013 at 20:03

  Uff, ikke den beste tiden å lete på heller! Du kommer i hvert fall før det verste rushet! Lykke til 🙂 Du kan jo søke studentbolig, siden du skal studere.. eheheh.

  Gleder meg til å høre hva du skal studere!

 • Reply Ida H 19. april 2013 at 22:04

  Hva krøller du håret med! 🙂 og HVORDAN gjør du det?

 • Reply Marie 22. april 2013 at 16:02

  Du kan fint ha prom curls uten om å gre de ut hvert fall! Fy søren så fint på deg 🙂

 • Leave a Reply