Uncategorized

COLORFUL MINDFUCK

18. april 2013

OI ,DA. Jeg tok rimelig feil av filmen Spring Breakers. Jeg var innstilt på en fjasete jentefilm og noe lett underholdning, men fikk servert et mindfuck av et kunstverk, både av bilde og musikk. Jeg syns faktisk filmen var bra, oppbyggingen underveis var sær, men sær på en bra måte. Verdt å se, syns nå jeg.

Jeg bare elsker sengen min, deilig å være på plass i himmelen nå. Dyna og putene mine er som skyer, så nå skal jeg seile inn i drømmeland med dem. I morgen venter både visning og Justin Bieber, så det blir en bra dag.

6 Comments

 • Reply LisaLDN 18. april 2013 at 04:24

  Jippi, kjempeglad du likte den! 😀

 • Reply Marie 18. april 2013 at 19:08

  Du er så pen! Ligner sykt på Christina Aguilera <33

 • Reply helsefrøken 18. april 2013 at 20:46

  Sov godt og lykke til i morgen!

 • Reply Linn Sophie 19. april 2013 at 06:14

  Jeg gikk faktisk for aa se den paa kino kun fordi jeg bor en halvtime unna St. Pete der den var filmet. Syns filmen var ganske bra helt frem til slutten. Skjonte lissom ikke helt hvorfor de jentene som kun dager for hadde vart uskyldige og fjaasete plutselig begynte aa skyte helt villt rundt seg. Haha 🙂

 • Reply M 21. april 2013 at 23:01

  Hvordan gikk det på visning? Ser du etter leilighet på Frogner/Majorstua eller andre områder også? Jeg har bodd tre steder i Oslo nå, og trivdes aller best på Briskeby på Frogner! Nå skal vi flytte til Majorstua, like ved vestkantorget. Å bo sentralt betyr mye, mer enn jeg hadde trodd egentlig.. Lykke til med å finne leilighet! Men bra du er på leting nå enn om et par måneder 🙂

  Svar fra Ida: leiligheten var sååå liten i forhold til prisen, så ble litt skuffet. Jeg bor på Briskeby nå, og leiligheten jeg så på var like ved. Jeg vil helst bo på Frogner, Majorstua eller St. Hanshaugen. Lykke til med flytting 🙂

 • Reply M 22. april 2013 at 06:38

  Det forstår jeg, at du vil bo i de områdene 🙂 Jeg er helt enig med deg, var de områdene jeg også så på.. Lurt i blant å dra å se på de som det ikke er bilder av også på finn.no, tro det eller ei, så kan man finne en fin leilighet da 🙂 lykke til!! Håper du finner en leilighet du vil trives i 🙂

 • Leave a Reply