Uncategorized

BARNDOMSHJEMMET

22. april 2013

Har helt glemt å fortelle dere at jeg er i Tønsberg! Jeg har vært hjemme hos mamma og pappa helt siden fredag kveld, trengte virkelig en hjemme-helg. Mamma og pappa er verdens beste, de passer på meg og varter meg opp.

Mye av tiden har gått med til å sortere gamle bilder og papirer, og tro meg; det hadde jeg haugevis av her hjemme. Mamma og pappa har nemlig bestemt seg for å flytte, så da er det på tide å kvitte seg med både det ene og det andre. Dere kan tro jeg fikk sjokk da jeg fikk vite at de skal selge barndomshjemmet mitt…. Trodde ikke at jeg følte noe spesielt for dette huset egentlig, men der tok jeg visst feil. Har jo bodd her nesten hele livet, så det er kanskje ikke så rart.

1. My hot mama! Mamma ser bare bedre ut jo eldre hun blir, det er en stor lettelse for meg. På lørdag var det strålende sol i Tønsbeg, så dra dro mamma, pappa og jeg til brygga og spiste softis. 2. Jeg får lov til å beholde èn kasse med bilder, papirer og krimskrams fra gamle dager, dette kule tilbehøret måtte jeg selvfølgelig spare på. Lenge leve Dimmu Borgir! 3. Pappa er en mesterkokk, jeg kødder ikke. Lørdag kveld serverte han tapas, og i kveld har han laget vårruller fra bunnen av. Hvis jeg blir styrtrik en dag, skal jeg ansette pappa som fulltidskokk. 4. Nattmat på senga, haha! Marie-sandwich er lett å lage; to kjeks med litt smør imellom. Og jeg som ikke liker smør engang! Dette tar meg tilbake til årene på barneskolen, da jeg snek meg hjem litt tidligere for å se på «I gode og onde dager». Vi hadde aldri noen godteriskuff, så jeg måtte kose meg med tørre kjeks!

3 Comments

 • Reply Ida O 22. april 2013 at 13:48

  Haha! Jeg dro også hjem tidlig for å se på i gode og onde dager!! Rart å tenke på hvor hekta jeg var på den serien..

 • Reply Linn 23. april 2013 at 17:26

  kan du legge ut bilder av barndomshjemmet ditt?:)

 • Reply Marte 28. april 2013 at 19:28

  Vet du hvilken modell den MK-vesken er? Kjempefin! 🙂

  Svar fra Ida: nei, beklager 🙂

 • Leave a Reply