Hverdagsliv

HER SKULLE MUNCH VÆRT

22. april 2013

Hvordan kunne jeg glemme å nevne Justin Bieber-konserten jeg var på, for snart en uke siden…?

Det ble litt merkelig for meg å stå og hyle etter en liten gutt i bar pubertetsoverkropp, og med liten gutt mener jeg; like gammel som lillebroren min.

Så det ble ikke så mye hyling og skriking på meg. Derimot var det ganske mange andre som skrek, og alt jeg klarte å tenke var at her skulle Munch vært. Mengder med inspirasjon til et eventuelt nytt Skrik-kunstverk. 

Jojo (som er stor Bieber-fan og derfor inviterte meg med på konserten) og jeg stod helt foran ved scenen. Foran alle som hadde stått i kø siden fem om morgenen. Jeg syns det var det aller beste, sånn i tillegg til at vi ble bestevenner med Bieber-crewet 

1. Jojo og jeg på første rad. 2. Diamond Circle-armbåndet som Jojo aldri skal ta av seg. Joda, hun skal det… 3. Selveste Scooter. Han driver ikke med tysk techno, han er manageren til Justin Bieber. 4. En som heter Justin.

Da konserten var over, var plutselig jeg den kuleste i salen. Alle bare; vi er Ida Wuliebers!!! Og så skrev jeg autografer, men det forteller dere ikke til noen…

3 Comments

 • Reply Lisa 22. april 2013 at 20:07

  hehehe 😀

 • Reply Synne 22. april 2013 at 20:40

  Heldiiiig!! Jeg stod midt på i Golden.. Herregud, er så forelsket i han nå

 • Reply Katrine 22. april 2013 at 20:55

  Har du en søster som jobber på wow Tønsberg? ? Hun er klin lik deg, men bare med mørkt hår..

  Svar fra Ida: nei, har ingen søster! 🙂

 • Leave a Reply