Uncategorized

BALLOON FACE

23. april 2013

Tilbake i Oslo! Måtte stå opp grytidlig for å sitte på med pappa inn til byen, så jeg er trøtt som et dovendyr. Jeg er så uheldig med det at man ser veldig godt at jeg er trøtt. Hoven i ansiktet – og til og med håret blir ustyrlig når jeg har fått lite søvn. Eller kanskje det er noe jeg innbiller meg. God unnskyldning for å ha en bad hairday!

I dag skal jeg på visning av en leilighet, og så skal jeg storhandle. Kjøleskapet er ikke særlig mye å skryte av nå, med mindre jeg vil leve på makrell i tomat-diett.

6 Comments

 • Reply Michelle 23. april 2013 at 14:18

  Mjau?

 • Reply Karianne 23. april 2013 at 14:49

  Synes alltid du ser fresh og fin ut, søteste deg! Ha en flott dag, lykke til på visning! 😀

 • Reply Elisabeth 23. april 2013 at 15:07

  hvor har det blitt av Helene som du bodde med? har ikke sett henne på bloggen på superlenge !

 • Reply julia 23. april 2013 at 15:20

  DIGGEERR DEG! jeg synes det er så bra at du lever et normalt liv på bloggen også iikke skryter på deg det beste og lever i himelen fra vår leserenes side 🙂 JEG BLIR PÅ SÅ GODT HUMØR NÅR JEG LESER BLOGGEN DIN !

 • Reply therese kristina 23. april 2013 at 15:58

  Eg synst du er fin uansett 🙂

 • Reply Elise 23. april 2013 at 20:24

  Synes nesa di var dødsfin på de bildene der! Sikkelig tynn, elegant og vakker 🙂 hehe, måtte bare bemerke det

 • Leave a Reply