Uncategorized

BIKINISPESIAL 2013

23. april 2013

Hvert ENESTE år – jeg kødder ikke, hvert eneste år er jeg sist ute i hele Norge med å kjøpe bikinier. Så står jeg der da, med en slapp bikinirumpe i falmen rosa-farge og forbanner min egen latskap.

Men i år er det andre boller i ovnen! Eller hva man nå sier… Jeg begynte nemlig å hamstre bikinier for over en måned siden, så når sommeren kommer, har jeg en hel skuff. Det er kanskje litt å overdrive, men. Klok av skade.

Har samlet mine favoritter til dere, så kan dere gjøre som meg og være tidlig ute med årets strand-outfit. Og bare så dere vet det, så er det dette som gjelder i år:

– Sterke farger

– Mønster (gjerne blomster)

– zigzag/Missoni-inspirert!!

– Og hvit bikini er alltid en vinner, ettersom det er så fint til brun hud

1. Dette er den dyreste av bikiniene jeg har valgt ut, og den er fra merket Panos Emporio. Har ingen erfaring med størrelsene derifra, dessverre. Kan kjøpes her. 2. Min absolutte favoritt! Zigzag-mønstret bikini fra Marie Meili, noe stor i størrelsen. Overdelen kan kjøpes her og underdelen finner dere her – til en veldig billig pris.

3. Enda en zigzag-mønstret bikini, denne er fra Wonderland. Min erfaring er at Wonderland sine bikinier er helt normale i størrelsen. Bandeu-toppen kan kjøpes her, og her finner dere bikinitrusa. 4. Jeg elsker hvite bikinier, men sparer dem gjerne til huden har fått litt farge. Denne har ganske store kopper samt solid knyting, noe som gjør at den passer for de med litt større pupper også. Toppen finnes her og trusa her.

5. Det jeg liker så godt med mønster og sterke farger på bikinier, er at de kanskje tar fokuset litt bort fra andre ting på kroppen… Denne gjør definitivt jobben. Toppen kan kjøpes her, og underdelen her. 6. Denne bikinien ser ut til å nettopp ha blitt utsolgt, men Wonderland har mange rosa bikinier som er kjempesøte. Denne f.eks!

7. Den oransje fra Wonderland er også en av mine favoritter. For en farge! Hele settet kan kjøpes her. 8. Haha, dere får ha meg unnskyldt dette zigzag-opphenget mitt! Denne bikinien er nesten utsolgt, men den finnes her. (adlinks)

Håper det var til hjelp, eller i det minste en påminnelse om at det kan lønne seg å starte bikinishoppingen snart. Takk og lov for at sommeren snart er her ♥ 

No Comments

Leave a Reply