Uncategorized

DET HETER JO SPEILREFLEKS

24. april 2013

Hater når folk som tar bilder av seg selv i speilet. Tar bilder av meg selv i speilet.

Det er den tiden på året hvor de feier gatene. Altså, jeg tror ikke dere aner hvor fantastisk jeg føler det når de feier gatene. De feier bort fjoråret som har ligget gjemt under snøen, i form av kvitteringer, dyreekskrementer, brukte kondomer og annen søppel. Det er så rent og pent, det er akkurat som om gatene roper; sånn, alle blader og blomster! Nå kan dere komme fram! Vi er klare for dere. Vinteren, den store stygge ulven har dratt sin vei. Det er trygt. 

Det har vært en perfekt dag å gjøre ærender på, så jeg har løpt rundt i Oslos gater og gjort unna to do-listen min på en fei. Eller, det gikk ikke spesielt fort. Jeg har fortsatt et skadet halebein, så nå er jeg blitt en av de jeg irriterer meg over. De som går sakte i matbutikken. De som går sakte over gangfeltet, som om de skal til å slå seg ned der for en kaffetår. De som stopper opp på fortauet uten en grunn, sånn at jeg som går bak må ta stilling til om jeg skal tasse bak med museskritt, eller sette opp farten og skumpe forbi. 

Men sånn bortsett fra det, fantastisk dag. Nå skal jeg ut og slikke rene fortauskanter.

15 Comments

 • Reply Malin 24. april 2013 at 19:40

  Det er så irriterende at informasjonen til noen andre står her når jeg skal skrive en kommentar, er omtrent hver gang… Ellers må jeg bare si at håret ditt er dødsfint i den lengden du har nå, og veska di er en drøm!

  Svar fra Ida: jeg vet, har sagt i fra tusen ganger til de som styrer med det tekniske. Men ser ikke ut til at de får ordnet det 🙁 Takktakk

 • Reply Hege 24. april 2013 at 20:32

  Du er så utrolig vakker:-) Hadde vært kult om du kunne lagt ut bilde/video av hva slags sminke du bruker, nr på foundation/pudder osv:-) På forhånd takk;D hi hi

 • Reply Anna 24. april 2013 at 20:40

  Du er vakker!

  Svar fra Ida: Takk!

 • Reply Lena 24. april 2013 at 20:52

  Sykt fin jakke hvor er den i fra?

  Svar fra Ida: takk, kjøpte kåpen på Zara i vinter 🙂

 • Reply HD 24. april 2013 at 21:13

  Omfh, du eldes som en god vin!

  Svar fra Ida: haha, det får jeg vel bare ta som et kompliment 😀

 • Reply Tonje 24. april 2013 at 21:49

  Så utrolig fin du er Ida! Jeg blir så glad av deg 🙂 Ikke hver dag jeg kommenterer, men jeg er innom deg hver dag, og har vært det siden «caffelatte, benjamin og blogg.no» tiden 🙂 Jeg digger deg! Ha en strålende helg <3

  Svar fra Ida: det varmer! virkelig. klem til deg

 • Reply sofie 24. april 2013 at 23:17

  Ida, hvilken krølltang bruker du? du er altid så fresh på håret :))

  Svar fra Ida: takk, men her har jeg jo ikke brukt noen krølltang. Kun den største glattetangen fra GHD 🙂

 • Reply Sarainstyles.femelle.no 25. april 2013 at 09:27

  Selv om du hater bilder tatt i speilet, så strålte du virkelig på det nederste bildet! Peneste bildet jeg har sett av deg 🙂

  Svar fra Ida: takk, så hyggelig 🙂

 • Reply toyni 25. april 2013 at 22:16

  Jeg digger deg Ida, du er fantastisk !

 • Reply Monica 25. april 2013 at 23:38

  Classy! Kjempefin kåpe 🙂

 • Reply Christine 26. april 2013 at 16:30

  Ida, du har utrolig fine øyebryn! Hvem gjør dine? 🙂

  Svar fra Ida: ingen som gjør de 🙂 har fine bryn naturlig, og har fylt inn med pmu, som Sol Hegge har gjort

 • Reply Andrea 28. april 2013 at 17:31

  Og folk som stopper opp i trange matbutikker uten å sjekke om det er noen bak seg som skal frem. Hvilket det ALLTID er i trange matbutikker

 • Reply Drea 2. mai 2013 at 13:29

  Pent! Liker kåpa! 🙂

 • Reply Victoria Madeleine 3. mai 2013 at 09:28

  Jeg er så latterlig sjalu på den vesken din. Og jakken var helt nydelig den også! Likehlikeeeh ;P

 • Reply Einar Halvorsen 4. mai 2013 at 16:44

  Flott kamera, må nesten refinansiere huset for å ha råd til det 🙂

 • Leave a Reply