Uncategorized

BEDRE FORBRENNING + MINDRE SØTSUG

25. april 2013

Forrige uke var jeg og flere bloggere på Chili Forte-event på Colosseum, dere kan se alle bildene på Facebook-siden deres her

Chili Forte er et kosttilskudd som inneholder chili, grønn te og krom. Altså kun naturlige ingredienser. I følge Chili Fortes nettsider, viser forskning at chili øker forbrenningen og bedrer blodsirkulasjonen. Men å spise en chili hver dag kunne jo blitt noe smertefullt, så da foretrekker jeg heller et par tabletter med kosttilskudd.

Jeg tar 1 kapsel med Chili Forte når jeg spiser lunsj, og èn når jeg spiser middag. Det er viktig å ta dem sammen med et måltid. Min erfaring er at hvis jeg tar dem uten å ha spist noe særlig, får jeg en slags brennende følelse i halsen. Kanskje ikke så rart, med tanke på at de inneholder chili!

Når jeg har skrevet om Chili Forte tidligere, er mange opptatt av å vite hvordan jeg syns det fungerer. Det er vanskelig å svare på, ettersom jeg ikke har noe konkret å vise til. Jeg bruker det jo ikke for å slanke meg, og vil heller ikke anbefale andre å gjøre det. Chili Forte skal brukes sammen med trening og et sunt kosthold, da vil forbrenningen forbedres. Men som nevnt tidligere, så føler jeg at det demper søtsuget mitt. Jeg har bare hatt èn dag hvor jeg fikk skikkelig lyst på søtsaker, og da hadde jeg en utrolig grå dag.

Hvis dere vil prøve Chili Forte, kan dere besøke hjemmesiden deres her

Reklame for Chili Forte

6 Comments

 • Reply ceciliek 25. april 2013 at 17:17

  Nå har ikke dette noe med Chili Forte å gjøre, men når jeg leste Chili tenkte jeg på Chills! Hva skjedde med Chills egentlig? En dag sitter alle favorittbloggerne mine og jobber hardt og mange ting skjer og så plutselig… nada. What up?

  Svar fra Ida: vi bloggerne som jobbet i Chills har sagt opp. Jeg sa opp i februar 🙂

 • Reply Nana 25. april 2013 at 18:47

  Hva veier du nå? du sersmashing ut! (Og nei, jeg er ikke en leser som streber etter samme tall, men jeg bare lurer siden du ser utrolig flott ut!!! =) =) =)
  <3

  Svar fra Ida: Hehe, takk, men jeg veier faktisk 61,2 kilo!

 • Reply Inga 25. april 2013 at 20:03

  «Chili Forte skal brukes sammen med trening og et sunt kosthold, da vil forbrenningen forbedres.»

  Hvilke andre fordeler er det med forbedret forbrenning enn vektnedgang?

 • Reply Laugums 26. april 2013 at 15:49

  Chili Forte markedsføres med flere usanne påstander.

  Viser til dette innlegget ført i pennen av Gunnar Tjomlid, «Chili Forte – useriøse løgnhalser» http://tjomlid.com/2013/04/17/chili-forte-useriose-lognhalser/

 • Reply lise 27. april 2013 at 10:15

  Har prøvd dette en stund nå, var skeptisk i starten men tro det eller ei, søtsuget forsvant og til og med apetitten er dempet og nå etter tre mnd bruk har jeg merket at magen har «krympet» har ikke badevekt, men beltet måtte strammes inn, fornøyd!

 • Reply Anonym 31. januar 2014 at 18:19

  Har bare positivt å si om dette produktet. Det jeg merker med chiliforte er at det stopper søtsuget mitt helt. Sluttet å stappe i meg masse unødvendig dritt takket være dette produktet 😀

 • Leave a Reply