Uncategorized

SMAKE EN LITEN SLURK?

27. april 2013

Vet dere hva jeg syns er skikkelig ukomfortabelt? Når noen spør om å få en slurk. Eller om å få smake litt. Ikke engang mamma får lov til å drikke av glasset mitt. Pappa er ikke noe problem, for han er enig med meg. Problemet er når venner og bekjente vil smake. Jeg sier som oftest rett ut hva jeg mener, men ikke i slike tilfeller. Jeg vil ikke gjøre folk forlegne, ei heller at de skal tro at jeg syns de er ekle. For det syns jeg jo (som oftest) ikke. Problemet er bare at jeg ser for meg hva de har spist, hvem de har klina med, hvem de eventuelt har sugd – og så ser jeg at alt dette havner i min flaske. Det er derfor jeg alltid sier; du kan bare ta resten. 

Ha første avsnitt i bakhodet når dere leser resten av innlegget. 

Det vaaaar en gang… I dag skulle jeg ha min første treningsøkt etter ulykken med halebeinet. En Corebar-time med spark, hopp og bøy var kanskje det dummeste jeg kunne meldt meg på, og jeg ble stående og prøve å skjule at jeg ikke fullførte alle øvelsene. Jeg ble selvfølgelig oppdaget av treneren – den type oppmerksomhet kunne jeg vært foruten. Det er stygt å peke.

Men selv om jeg ikke utførte alle øvelser hundre prosent, ble jeg jævlig svett og sliten. Skikkelig tørst. Sånn tørst at når du først har tatt èn slurk, forestiller du deg at du aldri kommer til å slutte å drikke.

Timen ble omsider ferdig, og jeg nærmest sprintet bort til vannflaska. Grep den grådig med to hender, og gapte over den som et sultent dyr. Jeg sugde og svelget, sugde og svelget, og var så ut-av-denne-verden fornøyd med at kaldt vann inntok kroppen min. Flaska ble tom, og jeg satte meg ned på benken i hallen for å hvile meg litt.

Dere vet sånn flaske med sportscap-kork? Den man må dra opp for å få tilgang til vann? Noen ganger blir jeg sittende og sutte på den, uten at jeg har noen forklaring på hvorfor. Men det skjer gjerne i tilfeller hvor jeg har trent, og bare sitter og ser ut i tomme luften fordi jeg er så sliten. Så der satt jeg og suttet på flaska, og vet dere hva jeg plutselig fikk øye på? MIN flaske. Den stod på benken ved siden av meg. Hvem som eide flasken jeg satt og suttet på aner jeg ikke, men noen hadde revet av etiketten for å understreke at de eide den. Ikke jeg. Jeg eide ikke denne flasken.

Først ble jeg innmari flau. Jeg slang fra meg flasken og så meg rundt i hallen mens jeg rødmet noe enormt. Herregud, stakkars menneske, som sikkert måtte krabbe ut fra timen uten å ha fått i seg en dråpe vann. Og så hadde jeg sittet der og sugd som et grådig spedbarn.

Da jeg var ferdig med å være flau, ble jeg forskrekket. Hvem i helvete eier denne flasken? Mann, dame? Makrell i tomat til lunsj? Mikroskopiske makrellbiter som svømmer rundt i flaska? Gule tenner med belegg? Herpes? Aids? ÆÆÆÆÆÆÆÆÆ!

I morgen skal jeg kjøpe verdens mest spesielle drikkeflaske. Den skal jeg pynte med ballonger og tusj, sånn at jeg aldri – aldri drikker av noens flaske igjen. Hvis personen som eide flasken kommer over dette innlegget, vennligst legg igjen en kommentar med eventuelle smitsomme sykdommer.

Og kjære venner; nå er det vel slutt på både slurk og  litt smaking tenker jeg….

33 Comments

 • Reply Cecilie 27. april 2013 at 01:18

  Hvis du syns det er ekkelt, hvordan er det da å rote med en fyr (det kan være en kjæreste eller whatever) eklere det da enn gjennom en flaske eller lignende.
  For å ikke snakke om å suge en fyr, fyssjjjj!
  Jeg vil da si at det du syns er ekkelt er jo egentlig ikke ekkelt i forhold til andre ting man gjør med en person om man skal tenke sånn:)

 • Reply Jules 27. april 2013 at 02:22

  Du verden så mange ting det finnes å irritere seg over/frykte/hate i Ida-verden :p

 • Reply Marie 27. april 2013 at 02:39

  Haha, du er FANTASTISK og jeg er helt enig med deg!

  Noe av det værste jeg vet er når man er på byen, og helt tilfeldige folk som du kanskje har kjent i noen minutter bare; «Oi, daquiri ja.. Er den god her heller? Den smaker helt fantastisk på Lille Asia, men har aldri prøvd den her. Går det fint at jeg smaker før jeg kjøper min egen?» Prøver alltid å finne på masse unnskyldninger, men ender alltid med å gi bort restene av drinken min før jeg tusler bort til baren og kjøper en ny. Skjer hver jævla gang.

 • Reply Natalie 27. april 2013 at 02:44

  Hhahahah, offa meg! Eg dør av latter! Syns samtidig synd på deg, for det der er ikkje noe gøy :p

 • Reply Cecilie Lykke 27. april 2013 at 08:32

  Er ikke så ille som deg på dette, men er helt enig at det er ekkelt. Verste er akkurat det som skjedde her, å ta noen fremmede sin flaske på trening!!

 • Reply Monica 27. april 2013 at 08:35

  Hahahahaha!!

  Elsker innleggene dine 😉 Er så sjeldent jeg ler av blogg innlegg, men du får meg til å le! Fantastisk egenskap 🙂

  Selv om det er sagt så forstår jeg hva du mener! Åååå forstår at det var flaut!! Jeg har kjennetegn på min flaske! Hehe. Gleder meg til å se hvordan flaska di kommer til å se ut !:)

  Haha, lo godt her, var det med Michael på Colosseum? Han tuller hele tiden :p Jeg og ei random jente kom inn i en cardio combat time. En time som pleide å være i den gymsalen med 150 – 200 stykker.. Vi kom litt for sent, han ser på oss å sier i mikrofonen: Look, two bumblebees» Jeg ser på hu andre jenta, vi begge har knall gule treningstopper og svart bukse. Alle lo høyt i salen :p Jeg kommer aldri for sent igjen :p

  Svar fra Ida: ja, det var Michael :p haha. Det gjelder å henge med og være tidsnok hos han!

 • Reply Ingvild 27. april 2013 at 09:46

  Æsj!

 • Reply Stine 27. april 2013 at 09:57

  Er helt enig! Og jeg tenker alltid på dette:
  http://www.youtube.com/watch?v=G6GsjLPvW5I

 • Reply Jo 27. april 2013 at 11:06

  Herregud!

 • Reply Sanne 27. april 2013 at 11:40

  Wææ, nå ga du meg en tankevekker! Ugh, aldri ALDRI igjen om jeg lar noen smake av mine drikker…

 • Reply Stine 27. april 2013 at 12:12

  Hahaha, jeg er SÅ enig!! Irriterer meg grønn over at folk må spørre om å få smake også, de kan jo virkelig skaffe seg noe eget når de vet du blir klein av det. Har opplevd det samme på trening før, etter det ser jeg alltid rundt meg to ganger for å forsikre meg om at ingen har lik flaske/at det virkelig er min.. huff

 • Reply Ingvild 27. april 2013 at 12:25

  Tror kanksje det var min flaske du suttet på, og ville bare gjøre deg oppmerksom på at jeg har herpes for tiden. Lå også syk med kyssesyken for en måneds tid siden og går fortsatt på medisin. God bedring på forskudd! Og takk for at jeg tørstet ihjel. 😉

 • Reply selini 27. april 2013 at 12:36

  Tror aldri jeg har kjent meg så godt igjen i et innlegg før. En gang var jeg på fest og tok på meg lepomade, så spurte en bekjent om hun kunne låne (hun hadde munnsår) jeg sa ja,, og kastet resten av den elskede lepomaden etter hun hadde lånt den.

 • Reply Ina 27. april 2013 at 12:51

  HAHAHA! Du er fantastisk! 😀

 • Reply Sofie 27. april 2013 at 13:53

  Hahaha, jeg dauer av latter!!! Er helt enig med deg!!! Du skriver så innmari bra!!!

 • Reply Christine 27. april 2013 at 14:00

  Åh, jeg er heelt enig! Jeg bare klarer ikke å dele drikke med noen :p

 • Reply Ida K 27. april 2013 at 14:06

  Hahahha så enig!! Drikker aaaaldri av samme glass som foreldrene eller søsknene mine, usj! Men kjæresten går bra! Både flaske, glass, gaffel osv..
  Men siden jeg leste dette innlegget i går, har jeg lurt på en ting; hva tenker du om å kysse/kline med gutter da? Blir ikke det det samme, eller enda værre? Haha 🙂

  Svar fra Ida: kjæreste/gutt man liker er noe heelt annet. Haha, vet ikke hvorfor :p

 • Reply enpennestrek 27. april 2013 at 15:13

  Fantastisk innlegg! Jeg opplevde å ta feil tannbørste en kveld. Grøss. Selvom det varmannen min sin, var det helt sykt ekkelt. Tannbørsten er kun din, og bare din.

 • Reply gunvor 27. april 2013 at 17:18

  I LOVE YOU!!

  Elsker å lese bloggen din fordi den er så variert, og du havner i sånne situasjoner som jeg (desverre) kan kjenne meg igjen i!

  Ikke slutt å blogge, EVER! Da føler jeg meg alene i verden igjen, blant altfor mange rosabloggere som er så perfekte at jeg får lyst til å grave meg ned i et hull og bli der!

 • Reply iren 27. april 2013 at 17:21

  Hei. Det var min flaske. Jeg har herpes type 2, og jeg vil gjerne ha verdien av flasken refundert!

 • Reply iren 27. april 2013 at 17:22

  Tulla! 😛

 • Reply Eline 27. april 2013 at 17:32

  Er veldig enig! Jeg kjenner noen som så og si ikke vet hvordan man skal pusse tenna eller kjenner til Listerine! 😛 Kjempe kvalmt og de har veldig ofte kaffeånde eller det luktes som om de ikke har vaska kjeften sin på åre vis! Sier som oftes at jeg er syk og ikke ønsker å dele vannflaska mi. :p

 • Reply Ida 27. april 2013 at 18:08

  Haha, er så enig med deg! Men en ting jeg syns er mye værre er når venninner spør om de kan låne lypsyl/leppestift av meg! Før tenkte jeg ikke så mye over det, men så hadde jeg en traumatisk opplevelse! Bestevenninnen min på den tiden spurte om å låne lypsylen min, og jeg ga den til henne uten å tenke over det. Hun tok virkelig for seg, og gned den skikkelig hardt på de to STORE herpes sårene hun hadde i munnvikene. Det endte med at hun fikk den av meg, og nå sier jeg alltid nei når folk spør!

 • Reply Elin 27. april 2013 at 19:00

  Godt vi er flere med samme oppheng 🙂 . Men det er tydeligvis mange der ute som bryr seg katta om hva de suger/ drikker/ spiser på. Jobber selv i butikk, og har flere ganger opplevd at folk faktisk prøver lipgloss- testeren på MUNNEN! Og det er slike bokser som du må oppi med fingeren, for så å kline det på leppene. Tenk på hvor mange som er oppi den boksen og roter a! Usj.

 • Reply Mina N 27. april 2013 at 22:13

  Du hadde meg på «sugd»

 • Reply Isabelle h 27. april 2013 at 22:59

  Åhhh… Så utrolig flaut!! Hehe;) selv så er jeg ganske så avslappet til å drikke av sanne flaske, men isen min, den får ingen smake på asså!! En ting er lepper, noe annet er tunga liksom.. Æsj!! Hehe;))

 • Reply Eirin 28. april 2013 at 12:18

  Hallo og god dag!
  Jeg vet du har mange sterke meninger om stort og smått, og derfor spør jeg om du kan skrive et innlegg om seksuell trakassering? Hadde vært kjempegreit 🙂

 • Reply Kathrine Louise 28. april 2013 at 14:21

  HAHA! Ler meg ihjel!

 • Reply Silje 28. april 2013 at 16:34

  Åfyfaen, jeg vet akkurat hva du snakker om. Like jævlig hver gang.

  «Åh, er det der sånn derre mojito eller??»
  «Ehm, ja det stemmer det vettu, hehe»
  «Kan jeg smake?»
  «…..»

 • Reply Line 29. april 2013 at 19:27

  You just made my day!!! Fy flate, så morsomt

 • Reply Sandra 30. april 2013 at 15:59

  Hahaha kjenner meg SÅ igjen i det første avsnittet, akkurat som om du tok ordene ut av munnen på meg! Uansett hvem det er så takler jeg ikke å drikke av samme flaske/glass, og ender bestandig opp med å si «du kan bare ta resten» jeg også!

 • Reply Åshild H 1. mai 2013 at 00:20

  Haha!! Ler meg i hel! Er akkurat lik!! 🙂

 • Reply Sara Eleanor 4. mai 2013 at 13:03

  Du virker utrolig slitsom å være venner med!

  Men så syns jeg nesten alle er slitsomme å være venner med…

  Mulig jeg hadde likt deg.

 • Leave a Reply