Hverdagsliv

DRINKER OG LATTER

1. mai 2013

I går var det «natt til 1. mai», så vi tok på oss vonde hæler og bestemte oss for å ta en fest. Jeg tror seriøst det er lenge siden jeg har ledd så mye som jeg gjorde i går, kvelden ble en stor suksess. Neste gang jeg skal på vorspiel med masse folk jeg ikke kjenner, skal jeg la være å synge høyt og skjærende – men ellers har jeg ikke flere ting å utsette på gårsdagen. Hyggelige mennesker, gode drinker og masse latter – det finnes ikke mye som er bedre.

Mange som etterlyser 30 Days Challenge, som jeg har droppet i noen dager nå. Trodde ikke interessen for det var så stor, men da skal jeg skjerpe meg! Nå skal jeg ligge litt i fosterstilling med Colaen min, så da blogges vi senere.

PS. Jeg hører rykter om at jeg ikke er så grei å ha med å gjøre på nachpiel når temaet «blogg» kommer på bordet. Det har jeg ikke tenkt å unnskylde meg for, ikke snakk om blogg med meg på nachpiel bare. 

4 Comments

 • Reply therese kristina 1. mai 2013 at 19:15

  Nam 😀

 • Reply Linn 1. mai 2013 at 21:25

  Jaaa! Jeg savner også challengen:) Da visste man at det hvertfall kom et innlegg i løpet av dagen! Ha en fin kveld Ida!

 • Reply Inga 1. mai 2013 at 22:57

  Ååååh, mojito!! Den så helt fantastisk ut.

 • Reply Einar Halvorsen 4. mai 2013 at 16:42

  ser ut som en fin kveld, bare kredittkortet ikke er i bakrus også

 • Leave a Reply