Ida tipser

RABATT PÅ VÅR-MAKEUP’EN

2. mai 2013

Hello dolls! Den siste tiden har jeg testet ny makeup fra Artdeco. Ettersom så mange av dere er glad i Artdeco, tenkte jeg at dere mer enn gjerne vil ta en kikk på vår-sminken derifra!

Det er så mange fine farger at det er til å bli svimmel av – selv bruker jeg dessverre ikke øyenskygge. Jeg klarer ikke å legge det selv, blir bare seende ut som en klovn. Men! Jeg fant meg selvfølgelig to favoritter under denne testperioden også, og dem bruker jeg hver eneste dag.

Her er de to nye favorittene! Som var med meg på byen i helgen, det kan dere sikkert se. Leppestiften heter Hydra Lip Colour 08, og dere finner den HER. Den er myk og fuktig på leppene, og viktigst av alt; holder lenge. Rougen heter Blusher Butterfly Dreams, og kan kjøpes HER. Begge produktene er mye lysere og mer rosa i virkeligheten, og det er derfor jeg liker dem så godt. Når det er vår og sommer, går jeg all in med solbrun hud og rosatoner i sminken, syns det er så fint.

Her kan dere se hvor fine fargene er! På dette bildet har jeg også brukt solpudderet fra Artdeco som heter Indian Summer, finnes HER. Det er bare å bla nedover på bloggen, har stort sett kun brukt disse produktene de siste ukene.

Dere får selvfølgelig en helt super rabatt hos Mybeauty, som gjelder alle Artdeco-produktene. Bruk rabattkode «ida2013», som varer helt til søndag.

Kiss kiss!

//Reklame for Mybeauty.no

1 Comment

  • Reply Silje 3. mai 2013 at 05:39

    Elsket leppestiften Ida! 🙂

  • Leave a Reply