Uncategorized

ITS A WONDERFUL LIFE

8. mai 2013

For en dag. En sånn dag som får meg til å håpe på mange flere sånne dager. Skyfri himmel, sol og tjue grader. Solbriller, åpne sko og varmt hår. 

Startet dagen i sola på Aker Brygge, hvor jeg hadde møte med Janne og Anne fra Makestyle. Det var så koselig at jeg glemte at jeg var i  møte, så jeg ble sittende i flere timer og drikke iskaffe og le og prate. Etterpå dro jeg på Lilleasia og spiste middag med Benji – enda mer sol og prat og latter. Og så gikk vi byen rundt, satt litt i parken og gikk enda litt mer, før vi avsluttet dagen med kveldsmat på et…. usunt sted.

Hvis dere vil følge meg hele dagen (omg) kan dere begynne å følge meg på Vine. Det er en app hvor man legger ut små videosnutter, og jeg heter enkelt og greit «Ida Wulff». Kompensasjon for lite videoblogging! Haha. Men advarer mot mye kleint innhold.

God natt mine kjære 

14 Comments

 • Reply Kamilla Haaland 8. mai 2013 at 04:28

  Åh, du er så fin, Ida!

 • Reply Hannah 8. mai 2013 at 11:04

  Hvor er jakken fra?:)

  Svar fra Ida: Zara

 • Reply Malin 8. mai 2013 at 15:55

  Du har så mye fine klær! Kan du ikke bli flinkere til å skrive hvor ting er fra? Både jakken og overdelen lurer jeg på hvor er fra… 🙂

  Svar fra Ida: så hyggelig at du syns det 🙂 det syns ikke jeg nemlig! Hehe. Jakken er fra Zara og toppen er fra bik bok

 • Reply Marie 8. mai 2013 at 18:21

  Utrolig fint antrekk! Hvor er jakka fra? 🙂

 • Reply Iris 8. mai 2013 at 19:09

  »It’s a wonderwulff life» leste jeg automatisk i hodet mitt, hahaaa 😀

 • Reply therese kristina 8. mai 2013 at 23:28

  Herregud, du er så fin Ida!

 • Reply Catharina 9. mai 2013 at 00:45

  Heldig med været! Selv har jeg sittet inne med eksamen mens regnet pøset ned. Jeg er innom bloggen din flere ganger om dagen, i håp om nye innlegg 🙂

 • Reply Malin 9. mai 2013 at 01:09

  Synes du er flink til å sminke deg også, men det tør jeg ikke spørre om. Video er kleeeint 🙂

 • Reply helsefrøken 9. mai 2013 at 09:14

  Haha, jeg klarer bare å legge merke til den lekre vesken din. Høyst uungåelig! Stor klem

 • Reply Marte 9. mai 2013 at 17:15

  Du er fin, Ida! 🙂

 • Reply Sara 9. mai 2013 at 19:19

  Kjære, kjære Ida! Du har vært en av få bloggere jeg virkelig har hatt sansen for i flere år, i og med at du hele tiden har virket oppriktig, ærlig og i det hele tatt som ei jente å like. Derfor synes jeg det er veldig synd at du har latt deg «selge» til et produkt som Chili Forte. Har du lest disse artiklene: http://tjomlid.com/2013/04/17/chili-forte-far-pepper/ http://tjomlid.com/2013/04/16/den-sviende-sannhet-om-chili-forte/ ? Det er heller ikke vanskelig å lese mellom linjene å skjønne at du ikke har fått noe særlig til effekt med dette, når du henviser til produsentene selv, i spørsmål om dine erfaringer med produktet.

  Jeg skjønner at du naturligvis har fått relativt mye penger for å fronte dette produktet, og at du tenker at det ikke er «så farlig» i og med at produktet i og for seg ikke er skadelig. Men er det ikke mer verdt å ta vare på troverdigheten? En ting er å teste et produkt, noe annet er det å fronte det og anbefale det, ubegrunnet. Anbefaler du virkelig unge jenter å bruke 200 kroner i mnd på noe som har tilnærmet null komma niks effekt? Husk at det heller ikke er for sent å gå tilbake på noe, jeg tror du hadde vunnet mye respekt om du hadde gått ut og sagt hva du faktisk mener, og si ting som de er. Du er jo så oppriktig ellers? Vil du virkelig bli en som kan kjøpes og betales, på lik linje med de andre rosabloggerne? Du er jo bedre enn det! Håper du i det minste tar dette til ettertanke 🙂

 • Reply Line 12. mai 2013 at 13:02

  Hvor er jakka fra? Og hvor kjøpte du Chanel vesken din?

 • Reply trude 14. mai 2013 at 00:11

  Hei Ida! eg har lurt veldig lenge på hvor du har kjøpt de skona du har på deg på bildet? en ser de litt i speiliet, men mener du har gått med de i fjor sommer til en kjole. Kunne eg fått sett et bilde av de, vil legge inn en annonse og se om eg finner de 🙂

  Svar fra Ida: hei! de er fjorårets Bik Bok 🙂

 • Reply HM 16. mai 2013 at 21:58

  Le bella vita.

 • Leave a Reply