Hverdagsliv

YOUNG WILD FREE

9. mai 2013

Tenkte akkurat; åh, så deilig at helgen er over. Jeg lider av fylleangst og søvnmangel. Men helgen starter jo i morgen… Så feil kan man ta.

Siden jeg skal flytte snart, inviterte jeg Julia og Kjetil på besøk i går. For å hjelpe meg med å drikke opp barskapet mitt. Jeg kjøper kvota mi hver gang jeg reiser, men er som regel smart og holder meg unna sprit. Så dere kan tro det ble en interessant kveld. Dagens høydepunkt var å sjekke mobilen. Jeg har ringt så å si alle guttene jeg kjenner 14 ganger hver, så de må jo tro jeg er kjempekeen. JEG ER IKKE DET!

Nå har jeg pakket meg inn i nyvasket dynetrekk, og skal spise sushi og se film før jeg legger meg. Helgen får bare komme, jeg skal prøve å ignorere den.

1 Comment

  • Reply Rebekka-Jennie 9. mai 2013 at 23:10

    Haha.. kjenner meg igjen! Fylla-angst.no 😛

  • Leave a Reply