Ida tipser

GIRLS 1ST

14. mai 2013

Det er en første gang for alt. Første kyss, første kjæreste, første fest, første sommerjobb, første mens, første samleie, første uvenn, første reise til utlandet, første jobb…. Nesten hele livet gjør vi ting for første gang – og hver eneste gang svirrer det et titalls spørsmål rundt oppe i topplokket på oss.

Jeg husker fremdeles hvor nervøs jeg var første gang jeg skulle kysse. Hvordan skal jeg ha leppene? Bruker man tunga hver gang man kysser eller trenger man ikke det? Skal jeg ha øynene åpne? Eller lukket? Etter nedtelling fra alle som stod rundt og så på, fikk jeg mitt første kyss – det er riktignok mange år siden.

Som ungdom er det ekstra mange ting man skal gjøre for første gang, og det er ingenting som gir mer trygghet enn å få svar på ALT man lurer på. Men det er ofte flaut å spørre en voksen eller noen andre man kjenner, for tenk hvis det jeg lurer på er skikkelig teit?

Da er det godt vi har nettsider som Girls1st! En nettside for nysgjerrige jenter, laget av Libresse. 

I forumet kan du starte dine egne tråder, eller svare på tråder som allerede er laget av andre. Kanskje du finner en tråd som handler om akkurat det du lurer på?

På Girls1st-siden finner dere en fane ved navn Firstipedia. Det er den ultimate siden for deg som skal prøve noe for første gang. Der kan du spørre om hva som helst, og få svar fra både eksperter og andre medlemmer av forumet. Brukernavnet ditt velger du selvfølgelig selv, så du kan være så anonym som du bare vil.

Det er selvfølgelig helt gratis også. Så nå er det bare å registrere seg HER, og tømme seg for spørsmål!

1 Comment

  • Reply Lisa Marie 14. mai 2013 at 22:17

    Synd det ikke er noe facebook liker knapp under innleggene dine :/

  • Leave a Reply