Uncategorized

PÅ VEI TIL DANMARK

15. mai 2013

Shit, som jeg har gledet meg til å feire 17. mai med venninnene mine. Vi hadde det så gøy i fjor at det fremdeles varmer hjertet mitt når jeg tenker på det. MEN! Familie er min førstepri – så det er en selvfølge at jeg dropper årets feiring for å bli med familien til DANMARK!!! 

Det skjer så å si aldri at jeg får dratt på tur med mamma, pappa og lillebror lengre, så det gleder jeg meg veldig til. Og så gleder jeg meg til å se farmor, farfar, tanter, onkler, kusiner og fettere. Gleder meg til og med til å ta danskebåten! Tax free shopping og spillemaskiner med Lassebasse, woho!

Goodbye Norway, hello Danmark!

7 Comments

 • Reply Michelle 15. mai 2013 at 23:49

  Velkommen til Danmark! 🙂

 • Reply Kamilla Haaland 15. mai 2013 at 23:54

  Kos deg masse, vakre Ida!

 • Reply Becka 16. mai 2013 at 03:01

  hei Ida! jeg tok Restylane i dag tidlig for første gang, og var veldig fornøyd med de 0,5ml jeg tok. så litt forskjell og dro hjem med et smil rundt munnen. men, bare 1 time etterpå så merket jeg at jeg begynte å hovne opp noe voldsomt, men tenkte ikke noe over det da de på klinikken sa at jeg kom til å hovne opp.

  gikk å la meg, og når jeg våknet 3 timer etterpå så hadde lippen min blitt så stor og opphovnet at jeg ikke klarte å snakke. den var så sprengt og stor at jeg var redd for at den skulle sprekke. hele overleppen er hovnet opp, helt fra huden nedom nesen og til under leppene.
  gikk å la meg igjen 1 time etterpå fordi det dunket og var så vondt, og jeg tenkte at hevelsen kommer til å gå ned, men jeg våknet nå nettopp og så meg selv i speilet, og lippen min har blitt enda større.. nå er den så stor at den er 8 ganger større enn lippen var idag tidlig, det ser ut som om 4 bier har stukket meg i overleppa og gitt meg en allergisk reaksjon, og det både føles og ser ut som om den skal sprekke any time.

  burde jeg ringe til de som tok Restylane på meg imorgen tidlig om det ikke går bort? er redd for at jeg har fått en reaksjon fra det lille jeg tok av Restylane, da venninnen min tok Restylane samtidig som meg på samme klinikk og hun bare hovnet pittelitt opp.
  i tilleg så er der så vont og opphovna at jeg ikke klarer å åpne munnen.

  Svar fra Ida: Hei! Uffda, det hørtes ikke godt ut. Har aldri opplevd det, så har ikke noen andre gode råd enn å dra tilbake til klinikken du gjorde det på, og håpe at de kan hjelpe deg :/ lykke til!

 • Reply ida 16. mai 2013 at 09:42

  Nydelig jakke! Hvor er den fra? Er den ny?

  Svar fra Ida: noen måneder gammel, fra Zara 🙂

 • Reply Kristina 16. mai 2013 at 11:24

  Er det odense du skal reise til?
  det er 17-mai tog i byen kl.14 med alle nordmenn i Odense:D så vis du vill ha 17.mai stemning så er det bare og komme:-)

  Svar fra Ida: jaaa, å søren at jeg ikke så det før nå! Var jo i byen på shopping helt fram til kl 14! Håper dere koste dere 🙂

 • Reply Julie 16. mai 2013 at 12:10

  Så himla fin du var i dag 🙂 god tur!

  Svar fra Ida: takk og TAKK! 🙂

 • Reply Marty 16. mai 2013 at 14:34

  Hvor er kåpen fra??:)

  Svar fra Ida: Zara 🙂

 • Leave a Reply