Reise

SOMMERFERIEN ER BOOKET

17. mai 2013

Årets sommerferie er BOOKET! Ææææ, jeg er så gira! Har lenge hatt lyst til å dra til Dubai, føler at det er et av de få stedene jeg «mangler» i passet mitt. Og så virker det jo som et helt fantastisk sted.

Drar med to venninner i starten av juni, nesten rett etter at jeg flytter ut av Oslo-leiligheten. Passer meg ypperlig!

Dette blir luksus fra morgen til kveld, ser det ikke fint ut?

22 Comments

 • Reply Christina 18. mai 2013 at 02:41

  Er du klar over hvor varmt det er i Dubai i juni??????????? :O du kommer ikke til å holde ut!! seriøst!! 😛

  Svar fra Ida: pleier å være rundt 32 grader, pleier ikke å dø av det 😉

 • Reply Malin 18. mai 2013 at 11:28

  Elsker Dubai!! Hvor skal dere bo? Har vært der flere ganger og du kommer ikke tilrå angre;)

  Svar fra Ida: vi skal bo på Ritz 🙂

 • Reply mie 18. mai 2013 at 11:35

  Det er veldig, veldig varmt der på den tiden. Det anbefales generelt ikke å dra til Dubai på sommeren.

  http://www.dubaiguide.eu/vaeret-i-dubai

 • Reply carina 18. mai 2013 at 16:04

  så herlig! 🙂 lurt å dra så tidlig, jeg var der månedsskiftet juni/juli ifjor, VARMT! gikk omtrent ikke an å oppholde seg utendørs mellom tolv og tre. i tillegg er jo shoppingen awesome!

 • Reply Lina 18. mai 2013 at 18:14

  Jeg har kjæreste som studerer i Dubai, så jeg har vært det flere ganger. Skal dit i sommer igjen, og gleder meg masse! Det er superfint der, og jeg synes ikke byen kan sammenlignes med noen andre byer. Gled deg! 🙂

 • Reply maylen 18. mai 2013 at 19:03

  Hei Ida!
  Du burde sjekke ut Samadhi-opplevelser om du skal til Dubai. Det er en norsk dame som driver firmaet, og hun tilbyr en litt annerledes Dubai opplevelse (f.eks yoga i ørkenen i soloppgangen, beduinsafari, spa i sheikfamiliens palass m.m ). Godt å få et annet syn på Dubai annet enn shopping og strand (selv om det ikke er helt feil 😉 )

  Svar fra Ida: takk for tips 🙂

 • Reply Lise Natalie 18. mai 2013 at 19:24

  Har nå bestilt tur til Dubai………… Ingen kommentar…. hehe 😉 Blir varmt ja, men det gleder jeg meg til. Trives godt i 30+ 😀

 • Reply Lina 18. mai 2013 at 19:51

  «pleier å være rundt 32 grader, pleier ikke å dø av det ;)»
  Dette er rett og slett tull! Klar over at det er rundt 50 grader der på den tiden? Undersøk litt bedre neste gang du skal reise 😉

  Svar fra Ida: sorry, du forveksler nok juni med juli.

 • Reply Julie 18. mai 2013 at 20:22

  Booker dere via reiseselskap?:) kan du linke hotellet? Det så utrolig fint ut!:)

  Svar fra Ida: nei, booket via skyscanner og hotels.com 🙂

 • Reply juliet 18. mai 2013 at 20:37

  Ser herlig ut!!:) Skal du forrsten selge leiligheten din? Flytter til Oslo i sommer og leter derfor iherdig nå, hehe!:)

  Svar fra Ida: nei, jeg leier bare 🙂 men ønsker deg lykke til, det er heeelt umulig!

 • Reply kristina 19. mai 2013 at 00:33

  Kan du linke til hotellet? 🙂

 • Reply Ina 19. mai 2013 at 09:08

  Dubai er supert! Masse å se og oppleve, og shoppingen er fantastisk! Jeg var også der i juni, og det var utrolig varmt. Minst 40 grader i skyggen hver dag, og veldig høy luftfuktighet. Vi fikk likevel gjort det vi ønsket, men skal vi tilbake så blir det helt klart en annen årstid! Anbefaler Dubai Mall, ørkensafari, dhow cruise og en dag på Atlantis! God tur 🙂

 • Reply Emilie 19. mai 2013 at 10:41

  Er selv i Dubai minimum 3 ganger i året de siste 10 årene, i dubai blir det «aldri» over 50 grader, grunnen til dette er fordi når det er over 50 grader må all arbeid utendørs stoppes (noe som aldri skjer). I begynnelsen av juni vil det med 80% sikkerhet ikke være en dag under 43-46 grader! Var der for en uke siden og den dagen det var kaldest var det 41 grader. Sjøen er varm nå, så er ikke muligheter for noen nedkjøling der.
  Men dubai er et fantastisk sted og du kommer til å storkose deg! Anbefaler deg virkelig å dra inn til Burj Dubai, gamlebyen i Dubai. Er på en måte en «urørt» del av dubai, her ligger også gullsouken og kryddermarkedet. En annen ting jeg anbefaler er resturanten Mango Tree ved Burj Khalifa. Nyt NYDELIG thai mat mens dere ser på vannshowet, absolutt et must!! Husk på å bestille bord tidlig utendørs med utsikt da det er veldig populært!

 • Reply Christina 19. mai 2013 at 12:50

  Jeg har bodd i Dubai i ett år, så jeg er helt sikker når jeg sier at det er aaaaltfor varmt fra slutten av mai – slutten av september. Det er helt pyton! Ingen som står opp før 18:30 på kvelden… Tro meg! Du burde virkelig reise mellom okt-april i stedet:)

 • Reply Isa 19. mai 2013 at 13:53

  Det er nok veldig varmt der nå og varmere kommer det til å bli. Jeg vet ikke med juni, men i september i fjor var det umulig å ligge på stranda. Vanligvis vil det jo hjelpe å hoppe ut i vannet å kjøle seg ned, men ikke den gangen. Havet var like opphetet som et jacuzzi er om vinteren. Men heldigvis er de gode på air condition (til og med på bussstopp) og har Dubai mall og Mall of Emerates som man trenger minst 1 uke på å komme seg igjennom. Anbefaler buritos på baja fresh i food courten hvis dere trenger spisepause i shoppingen. Har dere problemer med å finne frem kan dere jo ta en taxi.. (Ja, de har faktisk taxi inne på senteret)
  Dere må få med dere Dubai fountains og en tur opp i Burj Kalifa. Når det gjelder utesteder er det vanskelig å finne noe som skiller seg ut da de fleste er små eksklusive klubber. Det er kun hotell som har skjenkebevilgning så det er her klubbene ligger. Også må dere passe på å unngå korte shortser, singlett og utringning. Dette gjelder over alt ved unntak av strand og nattklubbber. I Dubai er forresten helgen fredag og lørdag. God tur!

 • Reply Frida 19. mai 2013 at 16:03

  Familien min har bodd der. Så har selv vært der flere ganger. I april/mai er det godt over 40 grader der. Så det med 32 grader i juni er veeeldig feil. Er mer rundt 45-50 grader

 • Reply Trine 19. mai 2013 at 16:55

  Vi vurderte også å dra til Dubai, helt til vi snakket med en som har bodd der. Dubai er ikke et sted du drar om sommeren, da det blir opp mot 50 grader og uutholdelig for turister å oppholde seg ute. Det anbefales å dra mellom oktober og april. Men, men. Vi droppet det i alle fall, og satser på en tur i februar;) Håper dere i alle fall koser dere da;);)

 • Reply Hanna 19. mai 2013 at 20:11

  Nå måtte jeg le litt. Da du publiserte innlegg om at du skulle til Warsava så hadde jeg akkurat kommet derfra dagen før, og nå leser jeg at du skal til Dubai, og jeg kom hjem fra Abu Dhabi i dag. Vi var der i to uker nå, og det «kaldeste» vi hadde var 32 grader, det lå for det meste på rundt 40, par dager 45. Jo det er varmt, men en overlever. Lurt å ikke legge til mange uteaktiviteter om dagen, best å holde seg til bading og soling.

  Vi var i Dubai i juli for noen år siden, og det var veldig varmt, men det vi slet mest med var luftfuktigheten og at havet ble for varmt til å kunne bade i.

  Gled deg, og kos deg masse, fanstastisk by, masse å se, gjøre. Vi kommer definitivt til å reise igjen til begge byer 🙂

 • Reply Victoria Madeleine 20. mai 2013 at 00:02

  Jeg drømte at jeg var der i natt. Helt vanvittig fancy ha ha.. Misunnelig, kos deg masse. OG!! Bilder! 😉

 • Reply Nawal 20. mai 2013 at 23:40

  Aww der kommer jeg fra, det er jævlig fint koss deg masse 🙂

 • Reply Tom 21. mai 2013 at 00:27

  Hepp!

  Har sendt deg en mail om Dubai 🙂 Bor der og har bodd der i 3 aar, saa jeg har ENDEL tips 🙂

 • Reply Lise 21. mai 2013 at 10:34

  Dubai er fantastisk!! 🙂
  Håper virkelig dere får en bra reise! Leste over her at du skrev at temperaturen ligger på 32 grader når dere skal dit i juli, det er nok dessverre helt feil :/ Var i Dubai i April og da var temperaturen på 30 – 32 grader og i juni må du nok belage deg på at det kommer til å være helt sinnsykt varmt. (Rundt 40 grader) Har tre venninner som bor i Dubai og de forteller at de ikke klarer å være ute i juni/juli/august fordi det er for varmt til å være ute.. Håper uansett du får en fantastisk reise og får en opplevelse for livet! 😀

 • Leave a Reply