Mat

VELKOMMEN I KLUBBEN

19. mai 2013

Jeg tror dessverre at jeg må ønskes velkommen i klubben for pollenallergikere…. Jeg har alltid kunnet rulle i gress og klatre i trær (…) uten så mye som å klø meg i øyet, men nå er jeg redd moroa er over. Det renner fra øyne og nese, klør i halsen, og jeg er sløv som en banan. Sånn har det vært i flere dager nå, og jeg tror ikke det kan være så mye annet. RIP.

Men utenom det, har det vært nok en hyggelig dag her i Danmark. Jeg elsker dette landet, men noen ting kunne jeg vært foruten. Som de danske frokostene, for eksempel. Det er egentlig lunsj, men de kaller det frokost. Og noen ganger liker jeg ikke en eneste ting som står på bordet. Rødbeter, sild i karri og den slags. Og hva skjer med akevitt og øl klokken tolv på dagen?

Farmor og farfar har verdens hyggeligste hage, med fargerike blomster over alt og et ildsted. I dag ble det laget pinnebrød i hagen, og vi satt ute og koste oss i det deilig være – helt til jeg trolig ble kvalt av pollen og falt om død.

Nå har alle barna dratt hjem, og vi er kun voksne igjen i huset. Selv om de er universets søteste barn, er det deilig med stillhet. Er jo så ør i hodet av denne allergien, eller hva det nå enn er. Så i kveld skal vi bare se på film og kose oss! I morgen kjører vi hjem til Norge, men det er litt usikkert om vi stopper i København og besøker tivoli på veien. Det håper jeg vi gjør! 🙂

5 Comments

 • Reply Alice 20. mai 2013 at 10:37

  Så koselig:)

 • Reply Lisa Isabella 20. mai 2013 at 17:49

  Prøvd zyrtec? : ) God bedring iallefall : )

 • Reply Elisabeth 21. mai 2013 at 00:56

  Venter veldig, veldig tålmodig på challengen, har du gitt opp?

 • Reply Elise 21. mai 2013 at 14:49

  Har også pollen. det suger hardt ! om ikke allergi tabeletter virker ville jeg gått å ta allergi sprøyte hos legen. du slipper renne nese , kløe i øyne å du trenger ikke å ta medisiner. Så vill jeg bare si : TAKK for at jeg kan få gå inn på din blogg å lese morsomme å koslige blogg innlegg. du ser fantastisk ut. Og er så herlig at du ikke blogger om trening,lavkarbo å kropp osv. du er et godt forbilde!

  Svar fra Ida: <3 takk

 • Reply Ida 21. mai 2013 at 23:03

  Kondolerer, haha! Jeg HATER allergien min! Måtte ta kortisonsprøyte i rumpa ifjor fordi jeg ble så dårlig:p

  Noen år (inkludert i år) er det så høy spredning, at selv folk som ikke har vært allergiske tidligere plutselig blir det. Det var det som skjedde med meg for 7 år siden! Hvis du er flink til å ta alle mulige medisiner går det som regel greit, men man burde begynne å ta dem allerede i Februar for å forebygge.. Vær ihvertfall flink til å skylle øyne og nese med saltvann, bruk Livostin, vask/skyll håret ofte, bytt sengetøy ofte, og ikke luft mer enn nødvendig på soverommet! Og ta allergipiller selvfølgelig:) Jeg syns Loratadin er bedre enn Zyrtec og Cetrizin, men det er nok veldig individuelt:)

 • Leave a Reply