Ida tipser

RABATT PÅ MINE FAVORITTER

21. mai 2013

Jeg har fått lov til å gi dere 20% rabatt på mine absolutte favorittprodukter om dagen, hipp hipp hurra! Produktene måtte selvfølgelig velges ut med omhu, men jeg tror jeg har kommet fram til noe veldig bra nå altså. En favoritt for håret, en favoritt for brunfargen, en favoritt for duft og en favoritt for huden.

Kanskje dere finner noen av deres favoritter her, i såfall kan dere gjøre et kupp med 20% rabatt. Eller kanskje det er på tide med noen nye favoritter?

Rabatt koden er ida2013 – og den varer ut 24. mai 🙂

 La oss starte med brunfargen, ettersom jeg er så IVRIG etter å vise dere dette produktet! Per dags dato er nemlig Self Tan Gel fra St. Tropez den beste selvbruningen jeg har prøvd. Jeg har så å si alltid sverget til rimelige selvbruningsprodukter fra H&M, ettersom de dyre jeg har prøvd, absolutt ikke har levd opp til forventningene. Men denne…. Jeg har ikke ord! Lett å smøre på, tørker fort og man får farge med en gang. Og nesten viktigst av alt når det kommer til selvbruning; den lukter GODT, og lakenet blir ikke brunt.

Her er leggene mine tjue minutter etter at jeg smurte det ene benet mitt med gel’en. Overse hairy legs, jeg sparer til voksing…. 

Favoritten min for hud er Invigorating Night Gel fra Ole Henriksen. Samboeren min har brukt denne i en evighet, og nå har jeg slengt meg på. Smører ansiktet på kvelden og vasker av neste morgen. Night gel’en inneholder 10% fruktsyrekompleks og re-mineraliserende vitaminer og planter som bidrar til å fukt i de dypeste hudlagene. Den er også anti-age og forebyggende, og nå som jeg nærmer meg 23 år, er det vel på tide å begynne å passe seg for framtidens rynker.

Det er ikke noe nytt at Batiste regjerer tørrshampo-markedet, men Batiste Cherry er i hvert fall en ny vri for min del. Syns det er viktig at tørrshampoen lukter godt – det er mange som har en litt stram lukt. Denne er frisk og har et hint av kirsebær i seg, nam nam!

Jeg er sikker på at ingen i verden bruker like mye tøymykner i klesvasken som meg. Jeg elsker virkelig duften av nyvasket tøy, og derfor er Clean-parfymene så digg. Clean Warm Cotton lukter som nyvasket tøy, og finnes i to størrelser.

//Reklame for Mybeauty.no

13 Comments

 • Reply Line 21. mai 2013 at 19:10

  Bruker du selvbruning eller dagkrem med farge i ansiktet?:) Hvordan påfører du isåfall? Eller bruker du bare solpudder? Øyebrynene mine ble oransje sist:p

  Svar fra Ida: som regel stopper jeg under haken og bruker solpudder i ansiktet. Hvis du vil smøre deg i ansiktet, anbefaler jeg deg å kjøpe en selvbruning som er ment for det.

 • Reply kristina 21. mai 2013 at 20:42

  Koden funker ikke på parfymen 🙁

  Svar fra Ida: uffda, skal sjekke ut!

 • Reply Sanna 21. mai 2013 at 22:20

  I need to get that cream! It looks really awesome, who doesnt want to be tan?? 😀

 • Reply Emma 21. mai 2013 at 23:40

  Woow, den selvbruningen så jo helt sykt bra ut! Den vil jeg prøve.
  Må bare tipse om at jeg fant den på beautybay til kun 180 kr 🙂 En deeel billigere, for å si det sånn!

  Svar fra Ida: beautybay kjenner jeg ikke til, men det hørtes litt monkeybusiness ut at noen kan selge det SÅ billig :O

 • Reply Anne 21. mai 2013 at 23:54

  er det ikke du som liker dove best daa? bestem deg

  Svar fra Ida: Dove er en av de billige fra H&M som jeg skriver om i innlegget 🙂

 • Reply Marthe 22. mai 2013 at 11:51

  Jeg får heller ikke koden på parfymen til å funke, si ifra når det er fikset!:)

  Svar fra Ida: det er jeg som har gjort en feil. Koden fungerer bare på den store flasken, var den jeg skulle linket til.

 • Reply Maria 22. mai 2013 at 12:08

  wow selvbruneren er flot! De andre produkter ser også rigtig skønne ud 😀
  – Maria

 • Reply Anja 23. mai 2013 at 08:50

  Brukte du hansker når du påførte selvbruningskremen? Eller var det lett å vaske av fra hender etterpå? 🙂

  Svar fra Ida: jeg bruke aldri hansker, føler at det blir jevnere hvis jeg gjør det uten. Men jeg passer på å vaske hendene hele tiden. Så jeg smører f.eks ett ben, vasker hendene med såpe og tørker meg i et håndkle, og så smører jeg neste ben, og sånn holder jeg på til jeg er ferdig 🙂

 • Reply Thea 23. mai 2013 at 11:28

  Skal du på h&m loves music imorgen?:)

  Svar fra Ida: kanskje, hvis jeg har noen venner som skal! 🙂

 • Reply Emma 23. mai 2013 at 15:00

  Hei! Er det godt hold i selvbruningen, eller er det wash-off?

 • Reply dua 23. mai 2013 at 17:37

  Clean warm cotton er sååå sykt god!

 • Reply Thea 24. mai 2013 at 00:34

  Håper å se deg:)

 • Reply Tatjana 20. juni 2013 at 22:16

  Hei, jeg har bare et spørsmål. Kan man bruke den selvbruningen i ansiktet også? 🙂

 • Leave a Reply