Uncategorized

BERRIES AND TO DO’S

23. mai 2013

Min nye favoritt-frokost/lunsj! Yoghurt, bær, svart kaffe og hjemmelaget iste. Jeg har null matinspirasjon for tiden, så da gjør jeg det enkelt og spiser noe jeg syns er godt, og som ikke er usunt. Dubai-ferien nærmer seg, så jeg leker gjemsel med junkfood og andre usunnheter om dagen.

Har litt hjemmekontor kombinert med klesvask i dag. Når jeg er ferdig med det, skal jeg hente mitt splitter nye kamera på posten, tjohooo! Mitt elskede kompaktkamera har jeg nå hatt i 2 år, og det begynner å bli litt slitt. Så jeg gleder meg til et nytt. Man kan jo ikke dra med seg speilrefleksen over alt, så et kamera med speilrefleks-kvalitet i kompaktkamera-størrelse er midt i blinken for meg. Håper det lever opp til forventningene!

Og ellers skal jeg begynne å pakke til Dubai. Æææææ! Jeg flytter jo snart ut, så selv om det er to uker til avreise, skal kofferten pakkes. Blir enklere slik. Da er det bare å sette i gang! Starter med å liste meg ned i vaskekjelleren, hvor jeg er sikker på at jeg kommer til å bli drept eller kidnappet hver eneste gang…

7 Comments

 • Reply therese kristina 23. mai 2013 at 17:14

  Herlig frokost 😀 Håpe du overlevde turen i vaskekjellaren!

 • Reply Jeanette 23. mai 2013 at 18:33

  Hei!
  Jeg skal selv til Dubai, hvordan tenker du å forholde deg til kulturen i forhold til klær?
  Vil du gå klær som når ned til knær og dekke skuldre? Har lest litt rundt om dette og sett at man bør vise respekt, samtidig hvor det står at det er en del turister som ikke bryr seg om det. Selv vil jeg respektere det, vil helst ikke bli nedglodd, men frister svært lite – da gradestokken viser 40-50 grader:/

  God tur når den tid kommer:) (håper du skriver masse om Dubai når du er der, det får jeg godt nytte av;p)

 • Reply siri 23. mai 2013 at 21:24

  Hei.den syvende sansen med navn på hvor kan jeg få den? den var så fin klem

  Svar fra Ida: hvis du googler min personlige almanakk, finner du en side hvor du lager den selv 🙂 veldig enkelt!

 • Reply Mina 24. mai 2013 at 01:23

  Hei

  Digg lunsj! Yoghurten så namm ut =D Hvilken er det? 🙂

  Svar fra Ida: Skyr! 🙂

 • Reply Synøve 24. mai 2013 at 08:44

  Middagstips som er enkelt å lage, godt og sunt;
  Salat med bønner, røkt laks og egg. Sett 2 egg på kok i 8-10 min. Mens dette koker har du kutter du tomat & agurk og legger dette sammen med feks ruccola, skylte røde bønner og noen skiver røkelaks på en tallerken. Del eggene i båter og legg utover. Bon Apetít! Nesten ikke oppvask, tar kort tid og er sunt. Med litt dandering frister måltidet mer, i tillegg 🙂

 • Reply julie 24. mai 2013 at 18:27

  Hei,
  kan du publisere iste oppskriften din? 🙂

 • Reply Silje 25. mai 2013 at 10:18

  Hvordan lager du isteen? 🙂

 • Leave a Reply