Ida tipser

VAREPRØVESALG @STORHEIL

24. mai 2013

Siden jeg er veldig opptatt med flytting neste uke, var jeg det heldigste mennesket i hele Oslo i dag, og fikk tilbringe ettermiddagen hos Storheil Agenturer. En aldri så liten forhåndsshopping av vareprøvesalget som starter neste uke. Storheil er agentur for to av mine favorittmerker; Second Female og Just Female. I tillegg har de blant annet merker som Front Row og Sofie Schnoor.

Gjett om kofferten til Dubai er full nå, a! Fy søren, fant så utrolig mange fine kjoler. Dere skal få se når jeg har kommet meg til varmen. Og prisene er til å hoppe av glede over!

Facebook-eventet til vareprøvesalget finner dere HER 🙂

Flaks for meg at min gode venn Kjetil jobber for Storheil! Her viser han forresten fram en av kjolene jeg kjøpte på Walk In Closet for 1.000,-. Pris på vareprøvesalget; 300,-!!

En brøkdel av vareprøvesalget…

Se der går en zeeebra! Jepp, den ble med meg hjem den også. 

7 Comments

 • Reply Emma 25. mai 2013 at 00:45

  «Se der går en zeeebra. Please si at det snart er utsolgt for klær med svarte og hvite striper, folk kan jo ikke styre seg.»
  Haha, var ikke så lett å unngå å falle for fristelsen allikevel 😀

  Svar fra Ida: dette er absolutt ikke den typen zebra-klær jeg snakket om, kommer aldri til å gå i sorte og hvite striper..

 • Reply Ina 25. mai 2013 at 01:39

  You lucky bastard! Var sikkert kjempemye fint der 😀

 • Reply therese kristina 25. mai 2013 at 10:50

  Åå så kjekt 😀 Gleda meg til å sjå skattane du har kjøpt!

 • Reply Therese 25. mai 2013 at 17:57

  kul zebrajakke 🙂
  Tenkte bare å tipse om at Placebo kommer til Norge og spiller på Sentrum Scene 3. desember! Billettsalget startet i går 🙂 Vet ikke om du fortsatt er fan, men jeg oppdaget bandet gjennom en sang du la ut på bloggen for et par-tre år siden, hehe, så jeg ville bare tipse! 🙂

 • Reply Linn 25. mai 2013 at 23:51

  Ååh!!ser det er 3 dager!er det mange varer av samme str.,eller er det lurt å være der på morgenen på mandag?er jo syke priser!!

 • Reply Guro Eriksen 26. mai 2013 at 19:44

  Lucky! Så mye morsomme ting og eventer du som blogger, får være med på 🙂

 • Reply Mette 28. mai 2013 at 12:04

  Den var lekker! Hvilket merke er det?

 • Leave a Reply