Uncategorized

STATUS UTEN SAMMENHENG

28. mai 2013

På lørdag flytter jeg ut av leiligheten i Oslo. De siste dagene har jeg ikke gjort annet enn å kaste, sortere, stable, pakke, rydde og vaske. Likevel ser det ut som et kaos her, og det gir meg hodepine. Kasser, poser, søppel. Jeg gleder meg til å flytte hjem til Tønsberg, men lurer såklart på hvor lang tid det tar før jeg eksploderer av mangel på litenstorby-liv.

Jeg har aldri veid så mye som jeg gjør nå. Veier meg egentlig aldri, men jeg skulle veie kofferten min i stad, og ble da nødt til å stå på vekten mens jeg holdt den, for så å trekke fra min egen vekt. Jeg innser at jeg har gitt blaffen i både mat og trening i over en måned – man blir hvertfall ikke tynn av å spise kun en gang om dagen. Når jeg kommer meg på plass i Tønsberg skal det trenes. Og spises riktig.

Kofferten til Dubai er pakket. Nesten ferdig. Den blir igjen i Oslo, og skal vente på meg i noen dager. Den veier 17.1 kilo, så med toalettsaker tenker jeg vi runder tjue. Jeg gleder meg til å reise til Dubai.

Når jeg kommer hjem fra Dubai skal jeg nyte sommeren i Norge, og så skal jeg begynne på skole. Det har jeg ikke gjort meg opp noen tanker om, verken gruer eller gleder meg.

Nå skal jeg lage kvedsmat og hoppe til køys. I morgen skal leiligheten vaskes og skinne som en diamant – i den anledning har jeg klippet av den franske manikyren, og jeg føler meg som en mann.

25 Comments

 • Reply Caro 28. mai 2013 at 22:34

  Du kan da umulig veie mest nå?! Du er jo blitt veldig tynn på kort tid :O

 • Reply Sara 28. mai 2013 at 23:12

  Du kan da ikke være på ditt største nå!? Tenker stadig over hvor slank og fin du har blitt det siste året, at du rett og slett ser ganske så perfekt ut. Mener å huske at du var litt lubben før? Dette henger jo ikke sammen!

  Svar fra Ida: okei da, veide litt mer før men ikke mye mer! 😀 Takk for kompliment.

 • Reply Victoria M. 28. mai 2013 at 23:16

  Såå koselig å komme tilbake igjen til den flotte byen, Tønsberg!! 🙂
  Da kan du komme å etterfylle vipper hos meg hehe ;p

  Svar fra Ida: kanskje det du 😀 hehe

 • Reply Hanne 28. mai 2013 at 23:22

  Lykke til med flyttingen og god tur til Dubai. 🙂

  Svar fra Ida: tusen takk! 🙂

 • Reply martine 28. mai 2013 at 23:25

  jeg syns ikke det har noe å si hva man veier, så lenge man tar seg bra ut! og det er det ikke noen tvil om at du gjør, Ida

  Svar fra Ida: takk, så hyggelig

 • Reply Henriette 29. mai 2013 at 00:06

  Syns du ser utrolig flott ut Ida! Lykke til med flytting og god reise 🙂
  (..og kjenner til den mannefølelsen etter klipp av fransk manikyr, hehe.)

 • Reply Anne-Sofie 29. mai 2013 at 08:38

  Du ser jo kjempeflott ut 😀 tull å veie seg, når muskler veier mer enn fett 🙂 hihi

 • Reply Hege A 29. mai 2013 at 08:45

  Tror ikke du skal tenke på vekta. Jeg synes du ser smashing ut på dagen!!
  Men det viktigste er at du føler deg vel selv, og ikke minst tar vare på deg selv 😀

  Svar fra Ida: <3

 • Reply Marie 29. mai 2013 at 09:13

  Lykke til med flytting! Hva er det du skal studere?

 • Reply Liva Adéle 29. mai 2013 at 09:42

  Det første jeg tenkte da jeg så bildene (før jeg leste teksten) var at du så slank og fin ut! Honestly, vekt betyr ingenting! Du er flott xx

 • Reply therese kristina 29. mai 2013 at 10:32

  Du ser stunning ut, Ida! Du kan umulig vere på ditt største no, for ansiktet ditt er like smalt som då du fokuserte på å trene. Lykke til med både trening og flytting! Ka du skal studere til høsten? 🙂

  Svar fra Ida: tusen takk!! <3 jeg skal bare ta opp fag fra vgs i første omgang.

 • Reply Karo 29. mai 2013 at 10:49

  Hehe, er ikke sikkert du tror på meg, men rett før jeg leste teksten så jeg på bildene og tenkte at du hadde så fin kropp! Som Martine nevnte over her, så har ikke vekt så mye og si! Jeg veier selv 3-4kg mer enn hva jeg har gjort, og har likevel den flateste magen jeg noen gang har hatt selvom jeg ikke trener. Love handlesene mine er en annen sak, så får vel hive på meg joggeskoene jeg også! Det er bare man selv som ser det uansett!
  Kos deg i Dubai, og husk at du er vakker uansett vekt! 🙂

  Svar fra Ida: tusen takk <3

 • Reply Frida 29. mai 2013 at 11:39

  Du burde absolutt ta turen innom denne dama: http://ingerindubai.com/ hvis du skal på en treningsrunde i Dubai! 😀

 • Reply toyni 29. mai 2013 at 12:21

  hva skal du studere? og hvor? Blir det hive?

  Anbefaler deg å starte på evo fitness btw, så kan du jo joine meg i sandefjord :p hehe.. !
  selv forlater jeg Hive for å begynne på skole i Oslo! Blir spennende.

  Lykke til med flytting, dubai og studentlivet 😀

 • Reply Hanne 29. mai 2013 at 14:18

  Lykke til med flyttingen 🙂

 • Reply Julie 29. mai 2013 at 18:02

  Slutt da Ida, du er jo så fin! Ikke bittelitt sideflesk en gang!

 • Reply Kine 29. mai 2013 at 19:33

  Om du så veier mer enn hva du noen gang har gjort, har du jammen aldri sett bedre ut heller! 🙂

 • Reply Cathrine Lyster 29. mai 2013 at 22:56

  Du er da fantastisk Ida! Ser ikke ut som om du har lagt på deg et gram en gang 😉

 • Reply Kristine 30. mai 2013 at 13:17

  Lykke til, og kos deg i Dubai! 🙂

 • Reply Ingrid 30. mai 2013 at 15:03

  Idaidaida. Du må ikke plage deg selv så mye! Du er flott akkurat som du er. Det er klisje og jeg vet at det sikkert går inn i øynene og ut bakhodet at jeg sier det nå. Men du har ingen grunn til å plage deg selv med trenings-og sunnhetsplaner med målet om å gå ned i vekt. Ingen grunn. De som sitter på ræva og spiser chips dag ut og dag inn har en grunn. En ting er å trene og ta vare på seg selv, men man tar ikke vare på seg selv når man ser på seg selv med argusøyne som på den måten jeg opplever du gjør. Har lest bloggen din i noen år vettu. Jeg syns du var flott før og ikke lubben som noen påstår, og jeg syns du er flott nå. Hva er det du vil oppnå? At du skal like deg selv bedre av å veie litt mindre? At andre skal like deg bedre? Jeg tror ikke du oppnår noen av delene. Du har en fantastisk personlighet og ser fantastisk ut, og jeg ser ingen grunn til at du ikke skal være fornøyd med deg selv. Hvem er det du sammenligner deg med? Ikke la deg styre av H&M skinny folk, eller skinny mennesker. Du har ikke den kroppsbygningen heller. Les: noen er bare skinny med kroppsbygning, men du har såkalt timeglassform. Med andre ord så kan du ikke oppnå skinny på samme måte, da MÅ du sulte deg selv. Ta vare på deg sjæl og selvbildet ditt, det er bedre å være feit og ha et godt selvbilde enn motstatt. Håper du i det minste kan høre LITT på meg 🙂

  Svar fra Ida: nå fikk jeg nesten litt klump i halsen. Tusen takk for veldig fine ord – jeg hører LITT på deg. Men alle har jo sine dager 🙂 Klem til deg!

 • Reply Helene 30. mai 2013 at 15:08

  Hei!

  Du er alltid så flott på håret 🙂

  Jeg har forstått det som at du både har testet ut hair extensions fra Hendrix Hair og Hair Talk fra Rhus.

  Hvilken av variantene synes du fungerte best? Og hvilket holdt seg best? Og hvilket slet minst på ditt eget hår?

  Jeg setter utrolig stor pris på svar 🙂

  Klem fra Helene 🙂

  Svar fra Ida: tusen takk, så hyggelig! 🙂 Jeg har aldri testet ut Hendrix, så det kan jeg ikke uttale meg om. Men Hairtalk er kjempebra!!

 • Reply Eve 30. mai 2013 at 15:15

  Lykke til med flytting Ida. Takk for tips vedr. St.Tropez self tan – fikk den i posten i dag. Et spørsmål bare: Bruker du den i ansiktet også. Står ingenting om de på tuben. Glad for svar. Du er supeer vet du!!!!

  Svar fra Ida: Tusen takk! 🙂 Jeg har foreløpig ikke brukt den i ansiktet. Pleier kun å bruke selvbruning opp til haken, og så bruker jeg solpudder i ansiktet når jeg skal ut i offentligheten 🙂

 • Reply Ingrid 30. mai 2013 at 15:20

  Denne jenta som skrev til deg – har slitt med ortoreksi, har en søster med bulimi, og en annen som er smellfeit, så ja, jeg vet litt hva jeg snakker om. Jeg vet tankekjøret som ligger bak et evig strev,og panikken ved vekta. Det var ikke langt fra jeg fikk anoreksi og bulimi heller. Jeg vet det er sørens vanskelig når alle rundt en forteller en hvordan en skal se ut. Men vestens ideal er latterlig langt fra virkeligheten. Men lær deg å like deg selv, det tar tid, men etterhvert vil det prelle av hva andre syns om kroppen din. Jeg er fremdeles opptatt av hvordan jeg ser ut, men jeg har etterhvert lært å godta meg selv som jeg er i den størrelsen jeg er. Og når man liker seg selv bedre så er det lettere for andre å like en også 😉 og jeg ser absolutt ikke ut som jeg veier det jeg gjør. Jeg er les: overvektig, er sunn og trener et par ganger i uka. Har ikke noe som disser, men er ikke vaskebrett heller. Likevel er jeg sabla tung. Med andre ord: vekta teller ikke noe særlig, med mindre pila ligger veeldig langt over. Og timeglassfigur og former veier 😉 og det skal det gjøre også. Muskler veier 3 ganger mer enn fett. Så sjekk heller fettprosenten din hvis du skal ha et riktig bilde.

 • Reply Anita A. 30. mai 2013 at 17:17

  Jeg synes du har kjempe fin kropp akkurat som du er nå jeg 😀 Håper å se deg i Tønsberg, bor her selv 😛

 • Reply Marianne 2. juni 2013 at 16:50

  Kanskje du har fått mer muskler? De veier jo mer enn fett. Du ser hvertfall knallbra ut 🙂

 • Leave a Reply