Uncategorized

ROTETE OG KJEDELIG

30. mai 2013

Tidenes kjedeligste dag. Det viser seg at jeg egentlig startet å pakke alt for tidlig, for nå har jeg ikke mer å gjøre. Annet enn å vente på flyttebilen som kommer i morgen.

Med alt dette rotet rundt meg klarer jeg ikke å slappe av. Jeg går rundt i leiligheten. Kikker litt på rotet. Tar ting opp fra en kasse, legger det i en annen kasse. Ombestemmer meg. Legger det tilbake. Går til neste rom, gjør det samme. Jeg klarer ikke sette meg ned og slappe av, tror jeg har fått i meg litt for mye kaffe.

Overse flyttefingeren min, haha. Men tilbake til iskaffe’n! Her om dagen fikk jeg bud på døra, med en pose iskaffe av typen Caffelatte Zero. Og dere vet jo fra før av hva zero vil si! Ingen fare for å drikke seg trill rund på disse… Smaker godt gjør de i hvertfall. Takk til Tine som gjorde dagene med flytting litt koselig ♥

Nå skal jeg og samboeren, snart ex-samboer, ut og kjøpe sushi som vi skal spise i hagen. Vi har verken plass eller utstyr til å lage mat nå, men det passer meg egentlig helt fint. Jeg er veldig stor fan av å støtte opp under restaurantnæringen og sånn…

8 Comments

 • Reply Sara 30. mai 2013 at 20:35

  Obs! Zero sukker, men fortsatt maasse kalorier :OO

 • Reply Kamilla Haaland 30. mai 2013 at 20:39

  Hihi, dette minnet meg om da du het caffelatte.blogg.no 🙂

 • Reply ceciliek 30. mai 2013 at 20:47

  Det er 144 kcal i en slit, så jo…

 • Reply Hehe 30. mai 2013 at 21:06

  Zero betyr ikke nødvendigvis 0 kalorier. I dette tilfellet 0 g sukker, men fortsatt en del annen drit, dessverre. Drikk med måte.

 • Reply Sara 31. mai 2013 at 10:32

  Haha, du er kul Ida <3

 • Reply Jules 31. mai 2013 at 13:11

  Fremdeles ikke helt forstått den annonseringsgreia du eller?

 • Reply Hilde 31. mai 2013 at 17:23

  Flytting er grusomt slitsomt så føler med deg! Må bare prøve å tenke på hvor deilig det blir når du er ferdig med det 🙂 Lykke til med det nye livet i tønsberg,der er det så fint! Klem fra meg 🙂

 • Reply Elisabeth 1. juni 2013 at 23:06

  Oh ice-latte, I’m addicted. Every morning after leaving kids off, I head by the store to get me one, if I can’t manage to, it kind of annoys me my entire day.

  Like your blog btw! Don’t be a stranger, visit mine at http://www.beaut.ee, I’m a swedish lifestyle and fashionblogger, tryin’ to keep it pretty clean and don’t bore my readers too much 😛

  Love and light
  Eli

 • Leave a Reply