Uncategorized

STAKKARS BARNET MITT

3. juni 2013

I dag har jeg vært hos dyrlegen med Bella-pus og fått henne kastrert. Både hun og jeg er veldig lei av at hun har løpetid, det er rett og slett dårlig stemning og mye bråk om nettene. Men nå er det slutt på det, hipp hurra! Stakkars lille nurket er fortsatt helt fjern etter narkosen, så vi ligger på det varme badegulvet og slapper av sammen.

Når dyret slutter å sjangle, skal jeg male ferdig soverommet mitt. Og så skal jeg lage laksewraps til familien! Det har jeg verken laget eller smakt før, så det kan jo bli interessant 🙂

11 Comments

 • Reply Tonje 3. juni 2013 at 14:52

  Hurra for deg! God dyrevelferd å sterilisere/kastrere katten sin 🙂 Blir deilig for Bella å slippe løpetid (og deilig for deg)!

  Svar fra Ida: ja, hurra! 🙂 Både Bella og jeg holder på å gå på veggen når hun har løpetid! Blir deilig for henne å slippe.

 • Reply Marie 3. juni 2013 at 14:54

  Kjempe bra at du kastrerer katten din, selv om jeg har fått forståelsen av at det er en innekatt. Jeg har to fantastiske pusekatter fra dyrebeskyttelsen, som var lagt ut i en søppelpose for å dø. Om flere hadde sterilisert og kastrert kattene sine ville ikke så mange skjønne pyser lidd.
  Applaus til deg og Bella!

  Svar fra Ida: uff, så trist 🙁 og så bra at du har tatt deg av dem! Det du nevner er en veldig god grunn til å kastrere katter. Grunnen til at jeg har kastrert Bella som er innekatt, er at hun er veldig plaget under løpetid – og så vil jeg forebygge sykdom 🙂

 • Reply therese kristina 3. juni 2013 at 15:10

  Ååå så søt! Laksewraps er så godt, det skal eg ha i morgon 🙂

 • Reply Anne 3. juni 2013 at 18:50

  Har hun ikke fått verken noen body eller skjerm? 😮 Det burde hun jo absolutt ha! Jeg er dyrepleier, og på klinikken jeg jobber på er det rutine at steriliserte katter har på seg en body i minst 10 dager og er inne disse 10 dagene, fordi det er svært viktig at ikke katten får slikket operasjonssåret! Ble hun limt eller sydde de? Det er så utrolig mye bakterier i munnhulen til katter, så hvis ikke såret beskyttes godt, vil det nesten garantert bli en infeksjon… Og det vil vi jo ikke at søte Bella skal få!! 🙂

  Svar fra Ida: hun er sydd. Jeg syns også det var rart at hun ikke fikk noen beskyttelse, men de sa hos dyrlegen at kun 1 av 100 katter trenger det. Men Bella har begynt å slikke seg i såret, og det er litt av en jobb og følge meg på at hun ikke gjør det. Så tror jeg må skaffe en body i morgen! Kjenner jeg henne rett, kommer hun til å bli koko av å gå med skjerm 🙂

 • Reply Mitra 3. juni 2013 at 19:10

  Laksewrap er DIGG! anbefaler at du hakker opp laksen slik som du hakker kjøttdeig når du steker den, og tilsetter ca. en halv boks mager kesam + litt sweet chilli saus. Om ikke laksen er marinert fra før av, så kan du krydre med hvitløk, salt, pepper osv. Av tilbehør til å ha inni wrapsene anbefaler jeg avocado, baby leaf salat, rødløk, tomat, agurk, osv. Pluss en stripe eller to med remulade. Lover deg (nesten) at du kommer til å ende opp med å spise det minst en gang i uken!

 • Reply Hanna 3. juni 2013 at 19:35

  Stakkars pusen.. Men du og du så søt den var! 🙂

 • Reply Aina Catrine 3. juni 2013 at 21:10

  Åh! Stakkars Bella. Alle postene dine om henne minner meg på hvor mye jeg egentlig har lyst på kattepus!

 • Reply Cathrine Lyster 3. juni 2013 at 22:24

  Søte katten 🙂

 • Reply Dubaiboer 4. juni 2013 at 09:37

  Hvis du fortsatt tror at det ikke er så varmt i Dubai i juni så bør du lese denne artikkelen http://gulfnews.com/news/gulf/uae/weather/widespread-dust-covers-parts-of-uae-1.1192215 det kan være så fuktig på kveldene at det renner vann på vinduer…

  Svar fra Ida: jeg vet at det er varmt i Dubai? Hello.

 • Reply Elisabeth 4. juni 2013 at 16:38

  Det heter vel egentlig sterilisere når det er snakk om en hunnkatt 🙂

  Svar fra Ida: nei. Ikke når de fjerner alt.

 • Reply Therese 6. juni 2013 at 00:46

  Hei! Om du ikke allerede har skaffet body til søte Bella vil jeg også anbefale at du får tak i en body eller to til henne. Katten min fikk på seg body rett etter operasjonen, men på natten hadde hun klart å slikke/bite seg gjennom bodyen. Det hele endte med at hun fikk infeksjon i såret og måtte gå på antibiotika-kur i 10 dager. Heldigvis er hun frisk igjen nå, men det gjorde vondt i «mammahjertet» å se katten sin slik. Håper Bella har det bra 🙂

 • Leave a Reply