Ida tipser

NÅ ER JEG SOMMERKLAR

4. juni 2013

I dag har jeg tatt meg en velfortjent pause fra bæring og maling. Noen ganger må man rett og slett sette på «Chill»-spillelista, og låse seg inne på badet for litt selvpleie. Nå reiser jeg jo snart også, og den slitne kroppen min var langt i fra klar for lettkledde dager, sol og strand. Det har jeg gjort noe med i dag!

I samarbeid med Mybeauty.no, har jeg plukket ut fire favoritter som jeg syns er must haves for sommeren – og ikke minst for å bli SOMMERKLAR ♥

Dere får hele 20% rabatt på produktene, ved å bruke rabattkode «sommerklar». Tilbudet varer til midnatt 7. juni.

Jeg falt pladask for Ole Henriksen da jeg møtte selveste Ole Henriksen for to år siden. Før det visste jeg vel så vidt hva et hudpleieprodukt var. Men de naturlige ingrediensene, deilige duftene og luksusfølelsen på badet falt i smak, så siden den gang har jeg alltid hatt et Ole Henriksen-produkt eller to i nærheten. Jeg har lenge brukt en leppebalsam med African Red Tea, så da jeg oppdaget ansiktsskrubb i samme serie, ble jeg i ekstase. Sugar Glow – Face Scrub med African Red Tea kan kjøpes HER.

Å skrubbe kroppen er ikke bare nødvendig for å gjøre seg klar for sommer og solbading. Også for å bli kvitt døde hudceller, og hard hud på kroppen. Huden blir babymyk av denne skrubben, første gang jeg prøvde den, så bare; hæææ, er det min hud jeg tar på nå? Loofah Body Srub kan kjøpes HER, og du får mye for pengene.

Sommeren er deilig, men kan fort være skadelig for håret. Mye sol, hårstrikk og saltvann setter sine spor, så jeg anbefaler å ha en god olje til håret. Argan Oil fra Björn Axén inneholder tre oljer; marokkansk aragolj, macadamiaolje og havtornolje. Med andre ord; den er rik på vitaminer, og gir håret fuktighet. Kan kjøpes HER.

Denne lille stiften blir med meg til Dubai! Mange glemmer å beskytte leppene mot solen, men det er like viktig som å smøre nesetippen! In Sun Lipstick fra Piz Buin kan kjøpes HER.

Så der har dere litt sommerluksus for både hår, ansikt og kropp. Nyt rabattkoden – og sommeren!

//Reklame

No Comments

Leave a Reply