Uncategorized

JEG HAR IKKE SKJEGG

5. juni 2013

I dag hadde jeg min aller første voksetime! Haha. Definisjonen på uttrykket «man må lide for skjønnheten».

Sist jeg var i et land med muslimsk kultur, var de helt ekstremt opptatt av hår. Jeg lå på stranden og ante fred og ingen fare, da det kom en mann bort til meg og begynte å skrape meg på haken med en tråd. Han syns jeg hadde skjegg.

Jeg har pokker meg ikke skjegg, jeg har bare mikroskopisk og veldig mennesklig dun. Jeg er ingen ape. Jeg vokser ikke barten min en gang, noe det virker som om alle av samme kjønn gjør om dagen. Jeg hadde nesten for lite hår på leggene til å vokse dem – selv om jeg har spart som Onkel Skrue. Ta den du, dumme trådmann…

Men, ja. Tilbake til voksingen. Det var litt vondt, men ikke så vondt som jeg hadde trodd. Armhulene var verst. Da jeg viste dem til lillebror i går kveld, brakk han seg. Jeg bare; du vet at dama di også kan få sånn? God stemning. Nei, vi jenter er nok lekrest med hår på hodet, og nesten bare der.

Jeg må bare spørre dere om en ting… Er dere ikke enig i at gutter/menn må slutte å tenke så mye på hårfjerning? Jeg føler at hårfjerning/glattbarbering/voksing er en jentegreie, at gutter driver med det er ikke sexy. Hello, menn skal ha litt hår på brystet! Og i ansiktet. Og hvertfall på leggene. Og over alt. I fjor datet jeg en som barberte seg på både bryst og rygg (ikke spør meg hvordan han fikk til sistnevnte), og det er ikke akkurat de beste klemmene jeg har fått…

24 Comments

 • Reply Lene 6. juni 2013 at 00:06

  Amen, guttene begynner å bli litt for jålette. Hvor har mennene hjemt seg??!?

 • Reply Thea 6. juni 2013 at 00:48

  hahaha, i love u

 • Reply Cecilie Lykke 6. juni 2013 at 07:01

  Menn skal være hårete, dermed basta! 🙂

 • Reply Kristin 6. juni 2013 at 07:27

  Hahaha!!! Jeg kommer aldri til å vokse armhulene, men permanent hårfjerning er absolutt ingen umulighet. Og ja: mannfolk skal ha hår på bryst og legger, ingen vil ha en smågutt!! *kvalm-smilemunn*

 • Reply Linn-Therese 6. juni 2013 at 08:22

  Jeg er sååå enig med deg! Gutter SKAL ha hår på kroppen!

 • Reply Kamilla Haaland 6. juni 2013 at 09:42

  HAHA, nå fikk jeg masse bilder i hode av en fyr som prøver å barbere seg på RYGGEN. You made my day. haha! Og ja, mannfolk skal ha litt hår!

 • Reply Hege A 6. juni 2013 at 10:59

  haha enig… men barbert der nede er helt ok 😉

 • Reply Charlotte 6. juni 2013 at 14:06

  Haha, elsler når du skriver slike innlegg!
  Jeg utnytter fullt ut at kjæresten har hår på brystet, for er det lekeslåssing på gang, bør han passe seg. Synes egentlig han er finere med skjegg enn uten, så der velger jeg å være snill..

 • Reply Gunn 6. juni 2013 at 14:26

  Menn skal ha hår? Newsflash: Både menn og kvinner har hår. Det mest naturlige er jo å ikke barbere/vokse seg. Jeg har ingenting imot kvinner eller menn som fjerner hår, men hallo. Ei det. Forstå hva det handler om. Det handler ikke om å være naturlig. Det handler om å passe inn i et jævlig trangt skjønnhetsbilde hvor ungdom og jomfruelighet står som symboler. Jo mindre hår, jo yngre, jo lekrere.

 • Reply Gunn 6. juni 2013 at 14:27

  Menn skal ha hår? Newsflash: Både menn og kvinner har hår. Det mest naturlige er jo å ikke barbere/vokse seg. Jeg har ingenting imot kvinner eller menn som fjerner hår, men hallo. Ei det. Forstå hva det handler om. Det handler ikke om å være naturlig. Det handler om å passe inn i et jævlig trangt skjønnhetsbilde hvor ungdom og jomfruelighet står som symboler. Jo mindre hår, jo yngre, jo lekrere….

 • Reply Anna 6. juni 2013 at 15:38

  Menn SKAL ha hår!! Det er lov å ta skjeggveksten nå og da, og kanskje stusse litt på de edlere deler (jeg vil jo SE ting), men hallo! Slutt å barber brystkassa og leggene. Ryggen (om man får det til?) skal også være hårfri. Dog noen småhår KAN jeg tolerere.

  Du er så kul, Ida!
  Jeg blir ALLTID i godt humør av den ironiske distansen du har til verden:)

  Fantastisk er du!

  Stor klem, Anna

 • Reply Katrine 6. juni 2013 at 17:48

  Synes det er litt spesielt at du prøver å flette inn «muslimsk kultur» inni tema. Hårfjerning er blitt en vanlig greie overalt i verden,vi nordmenn er heldige som ikke har synlige hår, mens de i «muslimske kulturer» har svarte hår som må fjernes.

 • Reply Lisa D 6. juni 2013 at 19:29

  Hahaha! Jeg DØR av bildet! DØØØR! Minner en av Olsentvillingene! Har du «laget» det? Hvem er det (blanding av)? Seriøst. DØDE!

 • Reply gunnar gås 7. juni 2013 at 07:52

  liker man personen, så betyr det vel ikke så mye hvor mye hår man har.. hos oss har dama beholdt øyebryna og håret på hodet, jeg har beholdt håret på bena, øyebryna og hodet.. det funker for oss.. så hvorfor dømme oss for det? noen liker smaken av hår, andre liker glatt hud.. who cares

 • Reply therese kristina 7. juni 2013 at 11:50

  Hahaha eg DØR av bildet!! Ååå Ida, eg elska deg!
  Og JA, menn skal ha hår!

 • Reply Jorunn 7. juni 2013 at 12:33

  jeg er bor i Spania i år og guttene her har jo nesten mindre hår enn meg. Skinnende legger og glatte bryst. OG ARMER. uff….

 • Reply Amalie 7. juni 2013 at 14:28

  Hahaha! Veldig spesielt å komme bort med en TRÅD på den måten?

 • Reply Linda S. 7. juni 2013 at 18:24

  Enig der. At menn har litt hår på kroppen, viser jo bare at de er MENN og ikke smågutter 😉

 • Reply milla 7. juni 2013 at 19:45

  korrekt. threadder øyenbryn, men barberer barteduna, under arma og nedover.
  Elsker menn med masse hår, sjegg på brystet og sjegg i trynet 😀 der nede kan dem trimme så man ikke må grave seg frem til godsakene 🙂

 • Reply Anita A. 8. juni 2013 at 17:59

  Ekte menn har hår! 😛 Synes absolutt det er mest sexy med gutter som har kropps-hår, men ikke se ut som en ape heller. Dette med barbering og voksing er utrolig slitsomt. Voksing har jeg aldri prøvd, men vurderer å vokse, jaa, nedi der, nå rett før sommerferien. Har du noe erfaring med det? 🙂

 • Reply Anita A. 8. juni 2013 at 18:00

  Forresten, er det i Tønsberg du har timene? Isåfall hvor? Jeg tenker selv å bestille.

  Svar fra Ida: nei, var hos Susystyle på Frogner 🙂

 • Reply Warbie.blogg.se 8. juni 2013 at 21:53

  Godt vi er forskjellige! 🙂
  Selv foretrekker jeg menn med så lite hår på kroppen som overhodet mulig. Hår er laget for å samle opp skitt og svettepartikler, og florerer av bakterier. Med dette i bakhodet får jeg litt sånn angstfølelse hver gang noen har i overkant mye hår andre steder enn på hodet. Det er ikke slik at jeg løper skrikende bort hver gang jeg ser noen med hår på brystet, men det blir mer slik at jeg tenker «æsj, håper jeg får overtalt deg til å fjerne det der fort som faen» :p

 • Reply Sara Eleanor 10. juni 2013 at 16:56

  … Kjære deg, du må utenfor Frogner for å finne ordentlige menn…..

  Har ALDRI vært sammen med en mann som barberer/vokser seg på brystet, det høres jo helt latterlig ut??? Hvem er det som gjør slikt????

 • Reply toyni 14. juni 2013 at 20:53

  haha jeg dør, ja du har jo så rett! Har en mann som ikke får så mye hår, og deilig er det. Er litt kos med de 13 hårene han har på brystet syns jeg 😀

 • Leave a Reply