Reise

WHAT A NIGHT

10. juni 2013

I går hadde vi en helt sykkveld. Vår norske venn Tom hadde planlagt og booket hele kvelden på forhånd, så vi hadde en perfekt runde på noen fantastiske steder.

Vi skulle egentlig starte med drinker på et sted jeg ikke husker hva heter,  men tre jenter som skal dusje og fikse seg….? Vi måtte selvfølgelig være litt sent ute. Uansett. Vi ble plukket opp av Tom og privatsjåføren hans, og kjørt til MJ’s Steakhouse. Der fikk vi god vin og den beste biffen jeg noen gang har smakt.

Etter noen timer på MJ’s, stod det en båt utenfor og ventet på oss. Dubai har nemlig et lite mini-Venezia, så vi skulle komme oss videre via elvene. Det var helt utrolig vakkert. Men vi jentene var jo mer opptatt av å ta skurrete bilder enn å nyte turen, så det har vi absolutt tenkt å gjøre en gang til.

Båten fraktet oss til Burj Al Arab, verdens eneste syvstjerners hotell. Vi fikk dotter i ørene da vi tok heisen opp til skybaren, haha. Så det er et godt stykke opp dit! Det er veldig dyrt der, de billigste drinkene kostet vel rundt 300 norske kroner.

Vi burde vel egentlig tatt kvelden etter alt for mange drinker på Burj Al Arab, men vi hadde det så gøy, så vi dro videre til et utested som heter XL Beach Club. Der hadde vi bord med vannpipe ved et innendørs basseng, utrolig kult sted. Vi danset og koste oss, og kom oss trygt hjem i sengen utpå morgenkvisten.

Takk til de norske gentlemennene for verdens beste kveld. Ferien i Dubai kunne ikke fått en bedre start! 

8 Comments

 • Reply Kristina 10. juni 2013 at 19:07

  Fantastisk, nyt ferien din. Ser ikke dumt ut i det hele tatt 🙂

  Ikke at dette har noe med saken å gjøre men jeg skal flytte til Oslo til sommeren for å gå på veterinær høyskolen. Lute i den forbindelse på om du kan anbefale hvilke områder man bør lete etter leilighet i? Skal kjøpe.

 • Reply Lene 10. juni 2013 at 20:15

  Herlig!!!!! 😀

 • Reply trude 10. juni 2013 at 20:38

  hvem er den tredje personen du reiser med, utenom salma. Hun du sygger på bildene?

  Svar fra Ida: en som ikke har lyst å bli eksponert på bloggen 🙂

 • Reply Anniken 10. juni 2013 at 20:54

  Hvor er kjolen din fra? 🙂

  Svar fra Ida: Second Female 🙂

 • Reply Ida 10. juni 2013 at 21:33

  Hvor er kjolen din fra? 🙂 Fin!

  Svar fra Ida: den er fra Second Female 🙂

 • Reply Silje 10. juni 2013 at 22:43

  Hvor mye av turen er sponset? 🙂

 • Reply Aslaug - mitt liv i USA 11. juni 2013 at 01:11

  Det så fantastisk ut, så flotte dere er!

 • Reply molly 11. juni 2013 at 18:09

  Ser ut så dere koser dere maks!

  Må skrive et lite innlegg med tips og sånt om dubai når du kommer hjem. Skal selv ned dit å være hele juli:)

 • Leave a Reply