Reise

SVØMME MED DELFINER, CHECK

16. juni 2013

I dag har vi virkelig fått krysset av et stort punkt på bucketlisten vår – ting vi vil gjøre før vi dør. Vi har svømt med delfiner! Det var helt fantastisk. Må innrømme at jeg var en smule nervøs, men det var bare gøy.

Vi gjorde det på Atlantis på The Palm, og valgte pakken som heter «Royal Swim». Det koster cirka 1500 norske kroner, og man er i vannet med delfinen i rundt en halvtime. Vi fikk svømme med Mani-Lou (den fine delfinen) to ganger hver, og fikk både klem og kyss. Dessuten var det fint å se hvor bra de behandler delfinene på Atlantis, vet at det absolutt ikke er en selvfølge over alt…

Når man kjøper en delfin-pakke på Dolphin Bay, får man inngang til vannparken inkludert. Så etter kos med delfiner, brukte vi litt tid der. Vil vel heller kalle det en badering-park, for man sitter i en badering hele tiden, om man så vil ta sklier, oppleve bølger eller bare flyte med strømmen. «Badering-parken» i seg selv er ikke verdt å bruke så mye tid på, med mindre man skal leke med delfiner også.

14 Comments

 • Reply marie 16. juni 2013 at 22:34

  å det høres utrolig gøy ut, men de ville jo ikke behandlet delfinene dårlig når dere var der…

 • Reply Camilla 17. juni 2013 at 00:01

  Anbefaler deg å se dokumentaren «The Cove» og revurdere hva du nettopp ga pengene dine til.. Æsj.

 • Reply Karen 17. juni 2013 at 00:19

  Hei Ida,

  Jeg skal ikke legge ut på en lang tirade om hvor jævlig delfinene har det der, selv om dette dessverre er tilfellet. Det som for utrente turister ser ut som lykkelige delfiner som med glede gjør triks er egentlig noe helt annet. For hver delfin som blir fanget til et liv i fangenskap så dør 17 stk. Hvis du vil vite mer om dette så søk på; the cove, taiji. Eller så kan du søke opp cove guardians på facebook, som er en del av sea shepherd. Jeg synes virkelig bare du skal lese deg litt opp på hva skyggesiden til disse turistfellene egentlig går ut på før de anbefaler det til tusenvis av lesere.

  Karen,

 • Reply Johanne 17. juni 2013 at 06:48

  Så trist at du svømmer med delfiner i fangenskap! Se dokumentaren THE CoVe

 • Reply Anna-Nathalie 17. juni 2013 at 10:02

  Årh wauw!! Det er bare en af mine drømme at få lov at svømme med delfiner! 😀

 • Reply Linda 17. juni 2013 at 13:24

  Se The Cove!!!!

 • Reply Kristin 17. juni 2013 at 13:51

  Jeg svømte og med delfiner i Karibien! er litt stas å si det når folk sier, «å en ting jeg skal gjør før jeg dør er å svømme med delfiner». Jeg tenkte jo ikke på det sånn da.

 • Reply Altaf 17. juni 2013 at 14:47

  Hei. Har fulgt med deg i 4 år nå og syns du er en kul person. Aldri sagt no stort her inne hehe, men du ligner sinnsykt mye på hayden panettiere!… Har noen fortalt deg det før eller er det bare mine øyne hehe

  Svar fra Ida: det tar jeg som et stort kompliment 😉 Hehe

 • Reply Anne Marie 17. juni 2013 at 14:52

  wow! ser ut som dere har en fantastisk tur! Men hvordan er prisene i Dubai? Er det dyrt å bo, shoppe, mat osv? Eller er det billig? Kos dere videre! 🙂

  Svar fra Ida: syns hvertfall ikke det er billig her! På hotellet er det ekstremt dyrt, koster en norsk femtilapp for en liten flaske vann. Mat og shopping er nogenlunde likt priset som i Norge, men det finnes jo maaaange dyre butikker her da 🙂

 • Reply Kathrine Louise 17. juni 2013 at 16:03

  Det så fantastisk ut! Og hvem er det som klarer å se SÅ smashing ut med vått hår og svømmehud?! *misunnelig*.

 • Reply Annette 17. juni 2013 at 18:51

  Hey, jeg syntes badeparken var bra jeg…! Hadde ingen problemer med å bruke hele dagen min der.

 • Reply LisaLDN 18. juni 2013 at 00:54

  Åh, ser heilt fantastisk ut! Svømte med delfiner i Australia for 2 år siden, og har ALLE intensjoner om og gjere det igjen! 🙂

 • Reply Martine H 19. juni 2013 at 10:19

  Hjertesaken min er dyr, spesielt ville og uttryddningstruede dyr. Men jeg synes det er jævlig rart (egentlig ikke) at plutselig «ALLE» brydde seg så innmari mye om delfiner når The Cove ble en populær og kjent film…

 • Reply bob 30. juni 2013 at 18:31

  heldiggris!

 • Leave a Reply