Ida tipser

RABATT SOMMERSMINKEN MIN

20. juni 2013

Helloo, alle søte! Nå sitter jeg på balkongen og skal straks dra avgårde til Dubai Mall for fjerde gang… Får liksom bare besøkt to-tre butikker hver gang, for det tar så himla lang tid å gå fra butikk til butikk.

Får så mange spørsmål om hvordan jeg sminker huden min, så tenkte jeg endelig skulle lage et innlegg om det. I hverdagen bruker jeg kun foundation og solpudder, og hvis jeg skal noe sosialt, hender det at jeg slår til med litt ekstra farge på øyenbrynene og en sort strek på øyelokket. Veldig enkelt, med andre ord.

Her er produktene jeg bruker for å legge en enkel sommer-make up:

♥  Chocolate Soleil – Matte Bronzing Powder fra Too Faced. Da jeg prøvde dette solpudderet for to uker siden, ditchet jeg Guerlain-pudderet mitt tvert. Dette er det fineste og diggeste solpudderet jeg noen gang har hatt på meg, og jeg har prøvd mye… Ikke bare ser det bra ut, det lukter ekte sjokolade! Hvis du skal unne deg ETT nytt sminkeprodukt, så er det dette. Har brukt det hele Dubai-oppholdet, så dere kan jo bla dere nedover og se flere bilder. Kjøp mirakel-solpudderet HER.

Sweetheart Beads fra Too Faced. Denne herligheten påfører jeg i kinnene for ekstra glød og glans. En fin blanding av rosa, gyllenfarge og et hint av highlight. Helt nydelig i solen! Kan kjøpes HER.

The Luminizer fra theBalm er både en highlighter, en øyenskygge, et shimmer og en all-over-finish. Den reflekterer lyset og gir huden en kjempefin glød. Selv bruker jeg den under øyenbrynene for å framheve øynene, og på kinnbein for å få mer glød i ansiktet. Den kommer nok litt dårlig fram på bildene i dette innlegget, men jeg kan love dere at den er en keeper i sminkepungen! Eller sminkebagen, i mitt tilfelle…  The Luminizer kan kjøpes HER.

Til solpudderet lengre opp i innlegget, anbefaler jeg Kabuki Brush på det varmeste. Den er ikke bare fin å se på, den etterlater seg også et fint og jevnt resultat.

Billion Dollar Brows sin Universal Brow Pencil er et godt alternaltiv for deg som vil ha ekstra farge og form på brynene.

Mascaraen og eyelineren jeg har brukt her er begge fra Nilens Jord. De er parabenfrie, parfymefrie og er ikke testet på dyr.

 Siden dere er verdens kuleste blogglesere, får dere 15% på alle produktene i dette innlegget hos Makestyle. Bruk rabattkoden WULFF25 når dere handler 

//Reklame

12 Comments

 • Reply Ida 20. juni 2013 at 11:39

  Det øverste bildet var nydelig!!

 • Reply Sminketips: Hvordan sminke høyrepolitikk? ? Marianne Marthinsen 20. juni 2013 at 16:02

  […] komme med et vennlig tips på vei inn i den intensive valgkampen: Bloggkollega Ida Wullf lanserer rabattkampanje på sommersminken sin i dag. Share this:TwitterFacebookLik dette:Like Laster… Filed Under: Uncategorized · « […]

 • Reply Marit 20. juni 2013 at 18:07

  iiiiiik, du er så pen!!

 • Reply Ida 22. juni 2013 at 17:47

  Bruker du selvbruner??:-)

 • Reply linnea 22. juni 2013 at 23:05

  Du er så pen!

 • Reply M 12. august 2013 at 20:32

  Kan du lage sminkevideo ? 🙂

 • Reply Anonym 10. april 2014 at 12:10

  Hvilken størrelse har du i VS genseren? Skal bestille på nettet nå. Men er så usikker på str 🙂 Hadde satt stor pris på svar.

 • Reply Ida Wulff 10. april 2014 at 15:15

  Anonym: M 🙂

 • Reply Anonym 10. april 2014 at 17:23

  Tusen takk! 🙂 Den var så fin 🙂

 • Reply Jillmarie 6. februar 2024 at 13:40

  At this moment I am going away to do my breakfast, afterward having my breakfast coming over again to read further news.

 • Reply Yancy 6. februar 2024 at 20:08

  With havin so much content do you ever run into any problems of
  plagorism or copyright violation? My website has a lot of
  exclusive content I’ve either authored myself or
  outsourced but it looks like a lot of it is popping
  it up all over the internet without my authorization. Do you know any methods to help protect against
  content from being stolen? I’d truly appreciate it.

 • Reply amiri shoes low top 29. april 2024 at 06:30

  If some one desires to be updated with most recent
  technologies afterward he must be visit this
  site and be up to date everyday.

 • Leave a Reply