Ida tipser

MIN NYE FAVORITT

25. juni 2013

Noe av det deiligste med å være hjemme i Tønsberg, er at jeg gir blaffen i hvordan jeg ser ut i hverdagen. Gjett om huden min og håret mitt blir happy her! Null sminke, kun deilige og fuktighetsgivende kremer og oljer. Null glatting av hår, kun naturlige krøller som får vokse fritt ved hjelp av hårkur fra himmelen.

Det nyeste tilskuddet på selvpleie-hylla er en herlig liten sak fra Ole Henriksen. Of course! Den heter Pure Truth Youth Activating Oil, og er en olje sendt fra Gud til ansiktet.

Oljen inneholder 100% ren nypekjerneolje, og fungerer som et anti-age produkt som i tillegg gir deg vitamin C. Fettsyrene i oljen gir huden næring og fukt.

Oljen kan brukes alene, eller sammen med krem. Foreløpig har jeg kun brukt den alene, og syns virkelig den gir en fin glød og etterlater en myk hud.

Selv om jeg syns den er verdt hver eneste krone, er den noe dyr for en som ikke vet hvor bra den er. Derfor får dere 20% rabatt på denne deilige saken. Bruk rabattkode olehen13, som varer ut søndag. 

Kjøpes HER 

PS. Rabattkoden gjelder nå for ALLE Ole Henriksen-produkter hos MyBeauty!!

//Reklame

 

6 Comments

 • Reply Martiinee 26. juni 2013 at 10:44

  Hei Ida

  Den strandkjolen/topp fra Monsoon, lenge siden du kjøpte den?

  Svar fra Ida: det er Selma sin, så jeg vet dessverre ikke.

 • Reply Stine 26. juni 2013 at 11:46

  Ååh jeg skulle prøve å bestille en dagkrem fra Ole henriksen på MyBeauty med rabattkoden, men prisen er den samme… Hva gjør jeg?

 • Reply therese kristina 26. juni 2013 at 12:49

  Oi, den må prøvast 🙂

 • Reply Sara 26. juni 2013 at 12:56

  Heisann! Du var dansk/halvt dask? Isåfall lurte jeg på siden du sikkert vet om hvordan utestedene er i København? Prøvde å søke opp på bloggen men fant ingenting så spør bare her. Har du noen utesteder å annbefale? Og er det kun 21års grense på de gode utestedene ? (Jeg er 19år)

  Svar fra Ida: Hei! 🙂 Det stemmer. Men jeg har aldri vært på et eneste bra utested i København dessverre, husker ikke engang hva de jeg har vært på heter. Er ikke fra København, men Odense forresten!

 • Reply Altaf 26. juni 2013 at 13:22

  Kan du teste ut den nye olhenriksen cc creme?? Det er sånn tinted lotion…lest så mye bra om den men har ikke prøvd den selv og vet ikke om noen som har det heller. Du gir så bra tilbakemeldinger om varer du tester..og jeg regner med at du er ærlig hehe.

 • Reply Camilla 27. juni 2013 at 01:18

  Jeg har et spørsmål angående en produktanbefaling du skrev for en liten stund siden. Du skrev om Clean warm cotton og (vet ikke om dette er et sært spørsmål) bruker du den som parfyme? Eller tar du den kun på klærne så har du en annen parfyme som du sprayer på deg? 🙂

  Svar fra Ida: jeg bruker den som parfyme 🙂 Bytter mellom den og Ralph Lauren – og Escada av og til!

 • Leave a Reply