Uncategorized

IDENTISKE DAGER

27. juni 2013

Nå er dere sikkert nysgjerrige på alt det spennende jeg har gjort de siste dagene?! HAHA, det er helt utrolig. Jeg har i utgangspunktet ikke så mye som en halvveis interessant observasjon eller opplevelse å fortelle dere om – sånn er livet mitt i Tønsberg. Og dessuten har de siste dagene vært helt identiske, så jeg har laget en oversikt for dere.

1. Våkner klokken 10, og blir liggende i sengen og oppdatere meg på mail, Facebook og alt det andre fram til senest klokken 11. I det siste har jeg begynt å gi blaffen i hva folk deler på både Instagram, Twitter og Vine, så «sosiale medier-rutinene» blir kortere og kortere for hver dag som går. 

2. Tasser ned i første etasje og tømmer/setter inn i oppvaskmaskinen, mens jeg banner høyt over at en familie på fire klarer å fylle en hel maskin hver dag. 

3. Dusjer, tar på meg bikini, lager frokost, og legger meg på terrassen med bok nummer to i serien Avdeling Q av Jussi Adler- Olsen. Spiser, leser og soler meg i glansen av skyene, mens Bella løper rundt og tramper på maur. 

4. Tasser rundt i huset og smårydder, vasker litt her, støvsuger litt der. Jeg skjønner ikke greia med å skulle ha hus. Jeg skal helt klart ha leilighet i stedet. Hus er for dem som syns det er gøy å rydde hele tiden – og selvfølgelig: klippe gress. 

5. Sykler meg en tur, gnagsåret i rumpa blir verre for hver dag som går. 

6. Ønsker familien velkommen hjem, og spiser middag.

7. Avslutter dagen med mange episoder av Housewives of Beverly Hills. Herregud, for noen irriterende kjerringer. 

Har dere lest Avdeling Q-bøkene? Foreløpig syns jeg de har fått alt for mye skryt. I den første boken kom jeg meg helt til side 300, før jeg syns den var spennende… 

Dagens sykkeltur til Ringshaug! Et nydelig sted i Tønsberg, hvor jeg gikk på ungdomsskole og har hengt store deler av oppveksten min. 

Nei, disse kjedsommelige dagene kan ikke fortsette. Jeg trenger å gjøre noe gøy! Har tross alt sommerferie, for første gang på mange år. Jeg kan vel kalle det sommerferie, siden jeg skal begynne på skole?

Neste uke har jeg booket hotell i både Oslo og Gøteborg, så da får vi litt mer fart på sakene.

9 Comments

 • Reply lemy 27. juni 2013 at 22:55

  Kan du svare på hvor du har kjøpt det prada bildet ditt på tilbake til pikerommet innlegget?

  Svar fra Ida: har ikke noe svar på hvor mitt er fra, men ser det er flere som har linket til noen som ligner her i kommentarfeltet.

 • Reply therese kristina 28. juni 2013 at 02:06

  Hahah dagane mine er like kjedelige. Einaste forskjellen er at eg legg meg klokka 4 og våkna klokka 12. Kos deg på hotell vertfall, det er alltid kjekt! 🙂

 • Reply Eli 28. juni 2013 at 15:21

  Boktips (selv om du sikkert får tusenvis): Alt av Gert Nygårdshaug! Fra Mengele zoo til bøkene om Frederic Drumm, alle er helt fantastiske (spør du meg). Mye vin, mye mat, mye bra. 🙂

 • Reply Gunvor 28. juni 2013 at 15:46

  Tønsberg <3 Kjører den 6-7 timer lange turen dit i morgen for den årlige (og obligatoriske!!) to ukers ferien i verdens koseligste sommerhus 😀 Gleder meg til å sykle til Ringshaug for å ligge å plaske i vannet. Kanskje jeg ser deg? 😉

 • Reply Anna 29. juni 2013 at 10:14

  Kjenner meg igjen i oppvaskirritasjonen!
  Så deilig med tur til Oslo og Gøteborg. Eg skal til Oslo med kjærasten på mandag. Tips til steder, kafeer, resturanter osv me må få med oss? Skal bli den beste veka!

  Eg har budd i Gøteborg eit år no, så eg kan prøva komma med nokon tips! Dra til Haga, finaste delen av byen, med masse koslige kafear! Og Liseberg er jo sjølvsagt artig. Av plassar å gå ut vil eg foreslå jazzhuset (danseplass) og pustervik. Når det kommer til shopping er senteret nordstan det beste. Og senteret som ligg fem min derifrå, som eg ikkje kjem på navnet
  på, men der har dei mellom anna topshop.
  Ellers må du ta ein tur langs avenyen, der er masse resturanter, utestestader og butikkar!

  God tur og helsa så mye til det som er blitt favorittbyen min! Klemmar

 • Reply Regine 29. juni 2013 at 21:36

  Hva skal du studere?

 • Reply Emilie 29. juni 2013 at 23:12

  Kan anbefale deg og dra innom Frisk Bris gave og interiør butikk som ligger på Borgheim (samme bygg som nøtterøy bakeri) eller sommerbutikken som ligger på Hvasser (i de gamle bank lokalene) De har mye unikt og lekkert interiør, samt klær fra bla. Line of Oslo og cream. absolutt å anbefale

  Hilsen ei Nøtterøyjente

 • Reply Linda 30. juni 2013 at 21:20

  Kvinnen i buret var kjempe kjedelig, ble litt spennende på slutten men ikke noe å rope hurra for. Hadde veldig store forventinger til bøkene, men må si at jeg ikke helt vet om jeg gidder å begynne på flaskepost fra P :p

 • Reply Lene 12. juli 2013 at 12:40

  Jeg kjøpte kvinnen i buret og Hypnotisøren av Lars Kepler da jeg hadde lyst til å begynne med en ny serie. Hypnotisøren og pagininikontrakten (bok2) var utrolig bra og de to leste jeg ut på bare noen dager. Kvinnen i buret driver jeg fremdeles på etter over 2 uker! Så trenger du nytt lesetoff kjøp Lars Kepler! (egentlig ett ektepat som skriver bøkene) 🙂

 • Leave a Reply