Uncategorized

BLURRED LINES

1. juli 2013

Shit, jeg har  bloggangst om dagen – som et resultat av bloggsperre. Jeg ligger våken om kvelden og kjenner følelsen av at jeg skulle gjort noe jeg ikke har gjort; BLOGGE!

Men jeg har absolutt ingenting å skrive om. Og ingenting å ta bilder av. Jeg går uten sminke, har krøllete hår, og er stort sett kledd i enten joggis eller treningstøy. Jeg tømmer oppvaskmaskin, bretter tøy, klapper katten min, sykler en tur og leser bok. Totalt krise, bloggmessig. Personlig trives jeg svært godt.

Åh åh åh! Nå kom jeg på noe bloggete å skrive; nå skal jeg straks begynne å pakke kofferten. I morgen reiser jeg nemlig til Oslo, og derifra skal Bacardi og jeg på roadtrip til Gøteborg Vi skal blant annet til Liseberg og være små barn, for vi elsker karuseller! Og så blir det sikkert litt shopping, litt mat og litt galskap. Gleder meg!

Den perfekte roadtrip-sangen spør du meg!

6 Comments

 • Reply K 1. juli 2013 at 14:46

  Har du noen spennende boktips å komme med? Trenger litt inspirasjon 🙂

 • Reply Jona ( Mammalivet i Berlin) 1. juli 2013 at 15:46

  Jeg tror nesten alle bloggere opplever litt bloggangst og skrivesperre av og til .
  Det kommer tilbake, bare du får pusta litt 😉

 • Reply Sara 1. juli 2013 at 20:07

  Du kan kanskje lage et innlegg med sangtips? Sommermusikk? 🙂

 • Reply Maja 1. juli 2013 at 23:43

  Er hjemme hos foreldrene mine for et studieår jeg også. Hva er det du studerer? eller er det vgs fag du skal ta ? 🙂

 • Reply Martine 2. juli 2013 at 02:45

  Den sangen er bra, står på repeat her om dagene med flere låter. Gøteborg og Liseberg er et mareritt nå i den perioden her grunnet Partille Cup. Så jeg sier bare lykke til.

  Svar fra Ida: gjør ikke noe, kommer først i køen på karusellene 😀

 • Reply Camilla 2. juli 2013 at 08:36

  Du må også få ha litt sommerfri Ida! Slapp av og glem bloggingen noen dager så kommer det av seg selv senere. Leserne har også ferie så alle er opptatt uansett 😉 God sommer!

 • Leave a Reply