Reise

JEG SKAL LØPE NEW YORK MARATHON

2. juli 2013

Bucket list = en liste over små og store opplevelser, målsettinger og drømmer man vil gjennomføre før man dør. 

Alle har en bucket list. Ting de  gjøre før de dør. Alle har kanskje ikke skrevet den ned på papir, men alle har noe de drømmer om å gjøre, se, oppleve eller mestre.

Min bucket list er ganske omfattende – og den blir lengre for hvert år som går. Til å være 22 – snart 23, føler jeg meg heldig som har klart å krysse av  mange punkter på listen min. Og tro meg, alle skal være krysset av den dagen jeg dør.

For meg er ikke Bucket listen noe som handler om framtiden, men også noe jeg kan bruke for å mimre, og se tilbake på alle de spennende tingene jeg har opplevd. I hverdagen blir jeg fort rastløs og tenker at jeg har verdens kjedeligste liv, men hallo, så mye jeg har opplevd…

Her er store deler av min bucket list – i hvertfall det mest interessante av den:

Grunnen til at jeg skriver dette innlegget, er at jeg har fått mulighet til å krysse av enda et punkt på denne listen. Kanskje det vanskeligste, når det kommer til opplevelser. Trommevirvel…. JEG SKAL LØPE NEW YORK MARATHON! 

At det så å si er umulig å få billetter til løpet, er èn ting. Men å løpe 4,2 mil i strekk? Jeg har nesten ikke ord. I skrivende øyeblikk er det umulig for meg. Jeg klarer kanskje å løpe 6 kilometer, og da ligger jeg langflat etterpå. Så her må det trenes. New York Marathon er den 3. november, så jeg har ikke alt for god tid. Jeg håper virkelig jeg klarer å gjennomføre det. Men uavhengig av det, så skal jeg hvert fall prøve. Jeg gleder meg til å ha krysset det av lista.

Jeg skal løpe New York Marathon i den anledning at Head and Shoulders kommer med sin New York Edition. Og hvem vet, kanskje en av dere lesere får muligheten til å gjøre det samme? 

De neste par dagene vil jeg anbefale dere å tenke over hva som står øverst på deres bucket list – OG følg godt med her på bloggen!

New York Marathon er en del av et samarbeid jeg gjør med Head & Shoulders, så det er vel på sin plass å merke dette innlegget med: //REKLAME

23 Comments

 • Reply charlotte 3. juli 2013 at 00:09

  åå new york er definitivt det største ønske på min liste. og det har vært det i åtte år nå… jeg krysser fingrene for at jeg får dratt dit neste år. jeg vet nå ikke helt om jeg hadde klart å løpe new york maraton men det er en ting som hadde vært helt utrolig å oppleve=) lykke til!

 • Reply Victoria M. 3. juli 2013 at 00:13

  åh, nå begynner jeg bare å drømme igjen 🙂
  Hvilket prog. brukte du for å lage disse små bildene?

  Svar fra Ida: Photoshop 🙂

 • Reply Line Harbak 3. juli 2013 at 00:26

  Tøft, og spennende!

 • Reply Malin 3. juli 2013 at 02:27

  Reklame eller ei; fortsatt jævlig sprekt av deg! Ikke hvem som helst som hadde takket ja til det.. Lykke til 🙂

 • Reply Siri 3. juli 2013 at 02:32

  Herregud, rart at du skulle skrive om bucketlist idag, skrev ned min i natt haha!! Wow, synes halvmaraton høres mye ut!! Lykke til 😀

 • Reply Malin 3. juli 2013 at 09:20

  Da har du dårlig tid, jeg løp i fjor, det er steintøft! LYkke til 🙂

  Svar fra Ida: hehe, I know! Litt stresset 🙂 men takk!

 • Reply Marthe 3. juli 2013 at 09:38

  Åååh, så heldig du er! Har hatt lyst til å løpe New York Marathon leeeenge, men som du sier; det er så og si umulig å få billetter.
  Lykke til med treningen og gjennomføring av løpet! 😀

  Svar fra Ida: tusen takk! 🙂 du får følge med på bloggen, så kanskje du også får muligheten!

 • Reply Tine 3. juli 2013 at 10:28

  Hvis du skal lade opp til marathon i November får du en veldig kort opptreningsperiode. Du kan lære deg å springe distansen, men du kan få store belastningsskader i etterkant. Det er fordi ledd og sener trenger ganske lang tid til å venne seg til belastningen over så lang tid. Anbefalt opptreningstid er ca. ett år eller mer.. Når det er sagt, masse lykke til! Det er veldig sprekt, og gøy, å ta slike utfordringer 🙂

 • Reply Synnøve 3. juli 2013 at 10:42

  Fy flate så steintøff du er!!! 😀
  Lykke til, både med treningen fram mot det, og gjennomføringen.. Det kommer nok til å gå kjempebra! Og tenk for en mestringsfølelse når du ligger som et slakt etter målpassering og faktisk har gjennomført!!! 😀

  Ha en fin dag=)

 • Reply Mia 3. juli 2013 at 11:59

  Ååå, hvordan er Rio? Skal dit i desember, gleder meg:)

  Svar fra Ida: Rio er en fantastisk by, gled deg 🙂

 • Reply Ingvill 3. juli 2013 at 14:33

  Åh, så utrolig sprekt! Og kjempeheldig som får muligheten:-)
  Veldig fin bucket-list også vil jeg si! Jeg har en lett skisse av min skrevet ned, men enda flere ideer oppi hodet mitt hehe. Er så utrolig fint å ha muligheten til å drømme – og følelsen av å oppnå drømmene er bare enda bedre!

  Masse lykke til med trening og løpet! og med å fullføre bucketlisten din<3

 • Reply elintherese 3. juli 2013 at 16:39

  IDAAA, jeg vil være med å løpe!!!

 • Reply Elisabeth 3. juli 2013 at 18:14

  Fransk bulldog er verdens beste rase 🙂 ligger enn i skrivende stund å snorker ved siden av meg i sofaen:)

 • Reply Rose 3. juli 2013 at 23:08

  Wow, lykke til både med NY marathon og alt det andre på listen din 🙂

 • Reply Tonje 3. juli 2013 at 23:47

  Vær så snill, ikke kjøp en fransk bulldog. Kjøp en rase med litt lenger nese så den kan puste normalt 🙂 Da får du en super tur og treningskamerat også 🙂 Ellers likte jeg resten av listen din!
  Og masse lykke til med maraton 😀 Supert om du deler dine treningstips på veien mot målet 🙂

 • Reply Malin 4. juli 2013 at 08:40

  Meld deg på Oslo Maraton også da! De har 10 km, halvmaraton og helmaraton 🙂 Og er den 21. september

 • Reply Linn Cecilie 4. juli 2013 at 09:33

  WOW! At du tør! Gleder meg til å følge deg frem til du drar 🙂

  Hilsen en som er død etter 3 km…

 • Reply Nathalie 4. juli 2013 at 18:05

  Ikke skaff deg en fransk bulldog, store problemer med luftveiene!

 • Reply Guro 4. juli 2013 at 23:07

  Ååå, så kult, og ikke minst, utrolig sprekt av deg å bli med!
  Jeg skal løpe KK-mila i september, synes det er langt nok, og jeg klarer bare 5 km enda så jeg er litt stressa. Hvis du har noen supre treningstips som får fart på kondisen, så del de gjerne på bloggen! 😀

 • Reply Guro 4. juli 2013 at 23:07

  Ååå, så kult, og ikke minst, utrolig sprekt av deg å bli med!
  Jeg skal løpe KK-mila i september, synes det er langt nok, og jeg klarer bare 5 km enda så jeg er litt stressa. Hvis du har noen supre treningstips som får fart på kondisen, så del de gjerne på bloggen! 😀

 • Reply helsefrøken 5. juli 2013 at 08:33

  Så gøy Ida! Masse løpetips på min blogg hvis du trenger:) Jeg elsker å løpe og har kjempe lyst til NYM en gang. Hittil nøyer jeg meg med Oslo halvmaraton. Det er btw veldig gøy (fin løype) og jeg råder deg så absolutt til å bruke den som oppkjøring. Tror datoen for Oslo halv/helmaraton er 21 sep! Håper vi sees og lykke til med oppladningen! Stor klem Vibeke

 • Reply Mari 5. juli 2013 at 14:58

  Åååh, ta meg med!! 😀 jeg har det også på min liste!! :))

 • Reply Tuva 5. juli 2013 at 17:49

  Jeg trodde du var gravid og skulle bli mamma, jeg.

 • Leave a Reply