Reise

BILDEDRYSS FRA SOMMERHUSET

8. juli 2013

Sommerhuset er nok et av mine favorittsteder i verden. Selv om jeg kjeder meg og blir rastløs, er det veldig sunt for meg. Det er så rolig og avslappende der. Tror det er viktig å slappe av uten å sitte med iPhone’n klistret i hånda, og uten å se på en eller annen hjernedød TV-serie. Å bare sitte og se rett ut i luften gjør jeg sjeldent.

Og ellers har jeg hatt som oppdrag å gjøre Kjetil dansk! Så nå snakker han en smule dansk, han spiser Ostehaps like fort som meg, han liker Brunsviger så godt at han kjøpte med seg en hel kake hjem, han har spist sild og påleggsjokolade til frokost, han er blitt introdusert for Mathilde Sjokolademelk, han har spist dansk is med guf, syltetøy og flødebolle, han har spist mange franske hotdogs hver dag – OG han har handlet Summerbird-sjokolade. Og vips, så har han gjenopplevd hele min barndom!

Vi har sikkert lagt på oss ti kilo denne uka, men det gjør ingenting. Vi har kost oss så utrolig mye.

Savner Danmark og familien min allerede, tror jeg skal prøve å reise tilbake en gang til før jeg begynner på skole etter sommeren.

10 Comments

 • Reply Charlotte 8. juli 2013 at 15:50

  Hvor skal du begynne på skole hen? 🙂 Skal vi få høre om dine studieplaner? Hadde vært morsomt

  Svar fra Ida: jeg skal bare ta opp fag, skal ikke studere enda 🙂

 • Reply lisa 8. juli 2013 at 16:07

  fine bilder! 🙂

 • Reply maria 8. juli 2013 at 19:40

  åååh den isen… spiste den for 10 år siden men har aldri glemt den…

 • Reply Marte HH 8. juli 2013 at 20:59

  Årh, gleder meg til is med guf og pommes frites med dejlig dansk remulade! Neste uke! 😀

 • Reply Mari3 8. juli 2013 at 21:48

  Hei Ida! Kan du ikka legge ut en liten video der du snakker dansk? 😀 Trenger ikke å være en superklein video der du alene står foran kamera og skal snakke en setning eller to på dansk og føle deg superkul(haha), men kanskje filme mens du er i farten ute og snakke litt dansk?

 • Reply Else Mari 8. juli 2013 at 23:15

  Verdens fineste Danmark <3 Er halvt dansk selv, og dette innlegget vekker bare så utrolig mange minner som sikkert ikke andre, vanlige turister helt forstår når de ikke har hatt de samme tradisjonene i barndommen!

 • Reply Merete M. 9. juli 2013 at 10:55

  For en flott kjole! Finnes den i butikkene nå for tiden?

  Svar fra Ida: den blomstrete? Den har farmor kjøpt på loppis i Frankrike!

 • Reply Pernille 11. juli 2013 at 19:06

  Ååååh den isen minner meg om somrene i Danmark når jeg var liten <3 Guf og fløøødebolle <3

 • Reply Kristine B 12. juli 2013 at 03:10

  Så mange fine bilder. Ha en fortsatt fin sommer!
  – Kristine B

 • Reply Toyni (: 16. juli 2013 at 14:02

  rart hvordan mat ofte minner om barndom 😛 hehe.. bare så at kjetil gjenopplevde barndommen din, å det var mye mat :p

 • Leave a Reply