Hverdagsliv

SWEET 23

14. juli 2013

Det var herlig å være med bestejentene i går! En mer perfekt sommerkveld skal man lete lenge etter. Langbord i hagen, med vin, drinker, vannmelon og filtersigaretter.

Byturen startet også strålende, helt til jeg klarte å sette meg i møkk på Youngstorget. Er ikke det helt utrolig?! Da jeg gikk inn på utestedet luktet jeg så dritt at jeg bare måtte ta en taxi hjem til dusjen. Taxisjåføren holdt seg for nesa, og trodde sikkert jeg hadde hatt et uhell. Maken til ydmykelse! Haha.

Så favorittskoene er gått i søpla, og klærne henger ute til tørk etter fjorten vask. Så får vi se om de kan beholdes. Jeg er tilbake i Tønsberg, og har ligget langflat store deler av dagen. Hadde helt glemt hvorfor jeg aldri drikker lengre. Greit med en påminnelse nå og da!

6 Comments

 • Reply Amalie 15. juli 2013 at 00:29

  hahaha, ka faen? I menneskedritt? Eller ka?

 • Reply Silje 15. juli 2013 at 06:34

  Haha, det er i bakgården min jo! Hørtes ut som dere hadde det gøy:) Bor Ida Helene der?

 • Reply therese kristina 15. juli 2013 at 10:43

  Hahaha æsj! Stakkar!

 • Reply Linda 15. juli 2013 at 13:13

  Jag ska på onsdag sätta i Hairtalk extensions för första gången. Har du fortfarande dina i och är du fortfarande lika nöjd med dem?

  Kram Linda

  Svar fra Ida: jeg har akkurat tatt ut mine, skal ha en pause 🙂 Men de er de beste, gled deg!

 • Reply Maren 15. juli 2013 at 19:04

  Hvor er toppen/kjolen fra? Kjempe fin 🙂

 • Reply cornelia 16. juli 2013 at 00:07

  ja fy faen, du stinka dritt assa

 • Leave a Reply