Reise

SISTE FRIST…

15. juli 2013

… For å konkurrere om en tur til New York, hvor fly, hotell og billett til New York Marathon er inkludert! Konkurransen jeg la ut tidligere finner dere HER.

Siste sjanse for å delta er fredag 19. juli, så hvis du vil vinne den fantastiske premien som er sponset av Head&Shoulders New York Edition, gjelder det å kaste seg rundt og skrive ned noen store eller små punkter på bucket listen. I kommentarfeltet på konkurranse-innlegget så klart, ikke i dette.

Har fått noen spørsmål angående konkurransen, så kan jo svare på dem i plenum.

Q: Må man være på bloggen hvis man vinner? Det vet jeg ikke om jeg tør i såfall!

A: Selvfølgelig ikke. Med mindre vinneren har sterke ønsker om det, kommer det ikke bilder av han/henne på bloggen.

Q: Skal vinneren reise sammen med deg?

A: Vinneren kan stå sammen med meg på startstreken hvis han/hun vil. Utover det, er ikke tanken at vi skal gå hånd i hånd 5 dager i New York 🙂 Vinneren er fri til å bruke dagene som  han/hun selv ønsker.

Q: Forventes det at man fullfører løpet hvis man vinner?

A: Absolutt ikke! Forventningene er det vinneren selv som sitter med. Selv om jeg håper at jeg klarer å komme i mål, så forventer jeg ikke av meg selv at jeg klarer å løpe noe særlig mer enn 2.5 mil når den tid kommer. Men jeg skal trene så mye jeg kan, og prøve så godt jeg kan.

9 Comments

 • Reply Gry 15. juli 2013 at 21:13

  Klart du klarer det Ida. Det er 16 uker til. Løper du 4 ganger i uken og en langkjøring som du øker helt til november – fra 60 min helt til 4 timer – da er du good to go! Heier på deg – og VET at du klarer det!

 • Reply Beret Hartviksen 15. juli 2013 at 23:36

  Lyst å rope ut «pick me, pick me»! Haha!

  Så klart du skal fullføre, får bare hive innpå med koffein og i verste fall gå de to siste milene 😉 sykt god motivasjon for trening framover da 🙂

 • Reply Karoline Johanne 16. juli 2013 at 17:06

  Kan ikke du lage festivaloutfit innlegg? 🙂 Så ses vi Tbg til helga :))

 • Reply selini 16. juli 2013 at 17:52

  2,5 mil :O

 • Reply Aina 16. juli 2013 at 23:11

  Im in!! 😉 kan garantere deg at jeg ikke løper fra deg hvertfall :p

 • Reply Ida Helene W. 17. juli 2013 at 03:52

  Kom på en ting jeg SKAL gjøre:
  – Kanopadling/telt-tur i Alaska en uke i løpet av livet!!

 • Reply Sofie Alexandra 17. juli 2013 at 18:52

  Rart spm, men hvilken tekstype har du på vanlig tekst? 🙂

 • Reply Kamilla 19. juli 2013 at 11:46

  Kom plutselig til å tenke på at dette er den sykeste konkurransen noensinne. Så SINNSYKT KULT å vinne dette!!!

 • Reply Yvonne W 21. juli 2013 at 00:01

  Når blir New York konkurransen avsluttet? 😀

 • Leave a Reply