Konkurranser

VINNEREN // NEW YORK MARATHON

28. juli 2013

Å kåre en vinner i Bucket list-konkurransen var sykt vanskelig. Jeg er veldig glad for at jeg ikke hadde siste ord, for det er jo helt umulig for meg å si at noens drømmer og håp er bedre enn andres drømmer og håp. Jeg har lest gjennom så mange lister nå at jeg i hvertfall sitter igjen med nok av inspirasjon til å forlenge min egen bucket list. Tusen takk til alle som deltok 

Vinneren heter Hanne, og hun skrev dette: 

Var ikke helt sikker på om jeg turte å melde meg på denne konkurransen, for det å faktisk satse på å løpe New York maraton høres fantastisk skummelt ut! Samtidig høres det ganske enkelt fantastisk ut!
På Facebook siden min står det med store bokstaver over profilbildet mitt: May you always do what you are afraid to do. Og dette prøver jeg å leve etter. For det er nettop slik man lever.
Og helt ærlig er det nok flere ting på min bucket list som skremmer meg litt, i tillegg til punktet om å løpe New York maraton, men jeg vet likevel at de vil gi meg mye mer glede enn frykt! Så her kommer en forkortet liste:

– Hoppe i fallskjerm over Australia

– Bli GOD til å surfe

– Bli en kjempeflink lege for kronisk syke barn

– Kaste en dartpil helt tilfeldig på et kart, og reise dit.
– Jobbe for leger uten grenser

Og selvfølgelig: Løpe New York maraton!
:) 

Gratulerer så mye til Hanne!

Og jeg… Ja, jeg trener i hvertfall mer enn før. Jeg har nå begynt med å løpe intervaller i skogen, for å få opp kondisen. Gidder ikke melde meg inn i treningsstudio her i Tønsberg før til høsten.

// Premien er sponset av Head & Shoulders New York Edition.

6 Comments

 • Reply Sandra 29. juli 2013 at 00:35

  Ååå, så herlig og gratulerer til henne! Du kunne ikke tenkt deg å poste en lengre liste over andres liste? Alltid like inspirerende å spennende å lese om.

  Fortsatt god sommer,

  Sandra/reisedagboka.net

 • Reply Karoline 29. juli 2013 at 16:17

  Hvordan går snussluttinga? You can do it!

 • Reply Kamilla Haaland 29. juli 2013 at 16:40

  Så moro for henne!! Må være artig for deg å kunne oppfylle andres drømmer 🙂

 • Reply Anonym 29. juli 2013 at 17:46

  Det er ett eller annet med denne bloggen som alltid får meg i godt humør. Stå på!

 • Reply Christina 29. juli 2013 at 23:32

  Så moro – masse lykke til 😀

 • Reply Marie 30. juli 2013 at 13:57

  Hei Ida!

  Synes det er trist at du ikke skriver så mye lenger. Synes du var den rosabloggeren med beina best plantet på jorda. Ikke tenk at du ikke har noe å skrive om, vi uten liv synes du har det 😉 hahaa.. Fortsatt god sommer!

  Svar fra Ida: HEI! 🙂 Det hjalp faktisk litt. Hehe. Skal prøve å skjerpe meg!

 • Leave a Reply