Ida tipser

ORANGE IS THE NEW BLACK

30. juli 2013

Serieanbefaling på G! De to siste dagene har jeg proppet i meg hele første sesong av Orange is the New Black. Handlingen foregår inne i et kvinnefengsel, og foreløpig har jeg både ledd, grått og vært litt småredd. Haha!

Dere kan se serien på Netflix – som jeg i utgangspunktet ikke er noe fan av, men det er jo bare å melde seg ut når man har sett det man skal se 🙂

Noen som ser på allerede? Bra, ikke sant? 🙂 

18 Comments

 • Reply Henriette 30. juli 2013 at 16:38

  Har sett alt forrige uke, er en veldig bra serie! Gleder meg til neste sesong! 😀

 • Reply Marita 30. juli 2013 at 16:50

  Har sett 6-7 episoder og liker det veldig godt so far! Så det er verdt å fortsette å se, altså? 🙂

  Svar fra Ida: jepp! Men det ligger dessverre bare èn sesong ute 🙁

 • Reply Christina 30. juli 2013 at 17:00

  MÅ SE! 🙂 Bedre enn Pretty little liars? Begynner nemlig bli litt lei av de jentene.. Kommer jo ingen vei!

  Svar fra Ida: blææ, jeg har sluttet å se på PLL. Som du sier, de kommer jo aldri noen vei! Denne serien er litt mer… Voksen og reflektert 🙂

 • Reply Lolita 30. juli 2013 at 18:06

  Så hele serien på under to dager, og ble bare sugd inn i Chapmans univers! Vet egentlig ikke helt hva jeg liker med den, for den gir deg ikke så mye handling, er noenlunde forutsigbar (bortsett fra de siste episodene) og ikke morsom hele tiden. Men kanskje det er akkurat derfor jeg liker den, når jeg ler av den er det ikke nødvendigvis fordi noen prøver å være morsomme. Og ja, jeg også ble tidvis redd. Ganske bra gjort, egentlig.
  Rett og slett en BRA laget serie synes jeg!!
  Selvom Alex irriterer meg grenseløst, men det kan godt være fordi jeg ikke er superfan av skuespilleren..

  Chocolate and vanilla.. SWIIIIIRL.
  Gleder meg såå til neste sesong.

  Svar fra Ida: helt enig med deg! Swiiiirl haha!

 • Reply Mari 30. juli 2013 at 18:32

  Ja slukte alle episodene på tre dager! Knall bra, venter i spenning på sessong to 😀

 • Reply Cecilie Lykke 30. juli 2013 at 18:44

  Elsker denne serien, så ferdig hele sesongen på en uke!

 • Reply Tonje 30. juli 2013 at 21:19

  Kan ikke VENTE på neste sesong 😀 Er så sykt bra. Har du sett OZ? Synes ikke de ligner, men denne versjonen i fengselet er ikke så «brutal», men allikevel sitter jeg igjen med sånn Å HERREGUD følelse etter hver episode 🙂

  Svar fra Ida: nei, hvor ser du det hen? 🙂

 • Reply Desiree S 30. juli 2013 at 21:37

  Hvis du likte den serien, så ville jeg anbefalt Wentworth også! Den er utrolig bra, og det er jo samme greia. Man får se hva som skjer i et kvinnefengsel, og det var så spennende å vente på ny episode at det virka som om jeg kunne sitte våken en uke bare for å få med meg alle episodene på nytt! 🙂 Den er utrolig bra, og man kan se den på mange nettsider der man kan se tv-serier.

  Svar fra Ida: tusen takk for tipset! 🙂

 • Reply Tonje 30. juli 2013 at 22:30

  Kjøpte serien på cdon:)

 • Reply Sara 30. juli 2013 at 23:38

  Åh, elsker serien! Men er jeg den eneste som syns crazy eyes ligner på nabogutten i sister sister? 🙂

 • Reply Linn Cecilie 31. juli 2013 at 12:03

  Startet å se på denne igår, liket den godt. MEN, kunne spart seg for lesbescenene i starten, er ikke så veldig glad i å se de på det når jeg ligger i senga og slapper av. HAHA.

 • Reply Monica 31. juli 2013 at 16:26

  Jeg begynte å se serien igår, virker veldig bra :)) supert at du kommer med tips også 🙂 kom gjerne med flere nettflix tips også 😉

 • Reply Martine 31. juli 2013 at 19:31

  JA! Er dessverre ferdig med sesong 1! Så nå må sesong 2 komme snart! Kos deg med resten, for de holder bare på med innspilling nå 🙁 Blir lenge til gjensyn!

 • Reply Susanne Ormerod 1. august 2013 at 01:12

  Begynte å se på det i dag, har kommet halvveis allerede :p syns den er kjempe bra! blir avhengig.. men verdt det, selvom jeg ikke skjønner hvorfor.. haha :):)

 • Reply Mette 1. august 2013 at 06:03

  Mange har anbefalt den, så begynte på den i går! Eller, det vil si at jeg riktignok så hele sesongen ferdig. Noe som faktisk betyr at jeg lå i sengen i 11 timer i strekk i går. Umulig å ikke se neste episode når man først har begynt! Etter slutten på siste episode kjenner jeg at jeg har litt abstinenser, og det er sykt at neste sesong ikke kommer før 2014. En stor paraply til det!

 • Reply Toyni (: 1. august 2013 at 09:22

  haha fikk mannen til å begynne å se den i går sammen med meg etter jeg leste det her.. haha.. Tror vi fikk sett en tre- fire episoder. Holdt på å dø da ho PISSA på gulvet! : p

  Svar fra Ida: vet, det var det sykeste! Hahaha

 • Reply Martine 9. august 2013 at 12:35

  Skal få sett den serien, er fra produsentene av weeds 🙂 Hvis ikke du har sett weeds, SE DEN! helt rå serie.

 • Reply maria 13. august 2013 at 00:41

  koffor liker du ikke netflix?

 • Leave a Reply