Uncategorized

VÆRSYK OG SÅNN

30. juli 2013

En typisk drittdag! Den startet med at jeg tapte en budrunde på en leilighet jeg hadde skikkelig lyst på. Det er bare andre gang jeg er med i en budrunde, men det føles som jeg har vært med i 328 eller noe sånt. Steinen som faller ned i magen når et bud du ikke kan overgå tikker inn på mobilen… Aaaarrrg! Men det er min egen feil at jeg blir så deprimert av det. Hadde jo ikke trengt å bruke timesvis på å surfe etter håndlagede elvesteins-håndvask, tapeter til alle rom og en storslagen sengegavl. I’m a dreamer! Men leilighet får vente til høsten, jeg gidder ikke mer akkurat nå. Med mindre noen bare gir meg en.

Da slaget var tapt, var det på tide å ta med Bella til dyrlegen. Hun har kastet opp hver eneste dag i to uker nå stakkars. Jeg er en såkalt Internett-lege, som googler og deretter setter mine egne diagnoser. Litt kløing bak øret kan fort bli til Aids eller brystkreft i mitt hode. Tilbake til katten. Jeg var altså redd for at det var noe galt med nyrene hennes, og at hun kom til å dø.

To tusen kroner fattigere, sitter jeg nå med en mistanke om at Bella kanskje har en matallergi, men dyrlegen var utsolgt for allergi-fòret, så jeg måtte bare kjøpe med meg noe annet. Jaja, vi får håpe at det hjelper. Og det er jo fint å vite at hun ikke er dødssyk.

Hele denne dagen har vært grå og kjip, men nå tittet sola akkurat fram. Jeg tror det betyr at jeg skal ta meg en joggetur, med noe skikkelig happy musikk på øret. Yes, det gjør jeg.

5 Comments

 • Reply Cathrine T Pettersen 30. juli 2013 at 20:59

  Kan ikke du skrive en liste over dine favorittsanger atm? Du har alltid noen gode tips! 🙂

 • Reply Monica 31. juli 2013 at 16:30

  Så kjedelig at du tapte budrunde. Forstår følelsen din, opplevd det noen ganger selv ;( men jeg forstår ikke, skal du kjøpe i Tønsberg ?? Trodde du hadde tenkt deg tilbake til Oslo om ett år etter at du har tatt opp fagene 🙂 men jeg har tydeligvis misforstått 🙂

  Håper du finner ut hva det er med Bella! Hun er så søt :))

  Svar fra Ida: Hei! 🙂 Jeg tenker å kjøpe i Tønsberg, og evt leie ut når jeg skal videre ut i verden. Om det noen gang blir Oslo igjen er jeg usikker på, ble litt lei 🙂

 • Reply Malene 31. juli 2013 at 23:00

  La ho spise grass, kjøp eventuelt kattegrass fås kjøpt i harryland hvertfall. Stabiliserer magen og hjelper på oppkast, hårballer osv. Funka på min pus hvertfall 🙂

 • Reply Tuva 1. august 2013 at 11:34

  Kjipt med kattespying. Vi hadde samme greia i fjor – katt som spøy konstant. Viste seg at han hadde spist en gummiting som satt fast i tarmen. Blei operasjon og greier. Kjipe greier.

  De har forresten godt utvalg i kattefor på plantasjen. Billigere er det også.

 • Reply Caroline 6. august 2013 at 13:00

  Haha, dør av katten din. Den har et sånt «hva faen glor du på?!» blikk.

 • Leave a Reply