Reise

FLAKS

2. august 2013

Flaks at jeg er verdens flinkeste til å unne meg selv ting. Flaks at jeg er innmari flink til å finne opp unnskyldninger ovenfor meg selv, for hvorfor jeg fortjener «ditt» og hvorfor jeg fortjener «datt».

Jeg syns jeg fortjener en siste tur før jeg skal begynne på skole. Så jeg har bestilt flybilletter til hytta. Flaks at hytta ligger på Gran Canaria, og ikke på Beitostølen eller noe.

Kjøpte de to siste bøkene i Avdeling Q-serien i dag! Vet ikke helt hvorfor jeg føler at jeg må lese dem, når de egentlig ikke har «tatt» meg på den måten gode krimbøker gjør. Kanskje de tar meg likevel, bare på en annen måte. Uansett, kjekt å ha på solsengen!

Nå dukket sola opp i Tønsberg, så jeg får gå ut og suge inn litt sommerluft.

4 Comments

 • Reply Lillian 2. august 2013 at 19:31

  Så lenge man finner unnskyldninger for å unne seg ting, så mener jeg det er greit. Det er jo en grunn til at man gjør det liksom;) God tur!:)

 • Reply Cam 2. august 2013 at 23:09

  Journal 64 er sååå så så bra!

 • Reply Kristine 3. august 2013 at 16:55

  Bare litt sjalu..:)
  Kos deg! 🙂

 • Reply A 4. august 2013 at 23:58

  Journal 64 er så fantastisk bra! Jeg som ikke er så veldig glad i å lese, leste den ut på 2 dager. Kos deg 🙂

 • Leave a Reply