Uncategorized

KLEINEDAG

4. august 2013

Tenkte jeg skulle ta en siste «sommerfest» i Tønsberg, for når jeg kommer tilbake fra Gran Canaria er det tross alt mer høst enn sommer. Så jeg var ute i går. Og i dag har jeg som vanlig samme følelse som man har når hele verden hater deg og du har tre hundre ubetalte regninger. De nervene…

Men! Det er en nydelig dag, så TV og fyllamat skal byttes ut med… Stranda og fyllamat. Ser fram til å ligge i vannet med ansiktet ned.

Og her er jeg, forresten! I tilfelle dere har glemt hvordan jeg ser ut. Jeg hadde hvertfall glemt hvordan jeg ser ut uten hair extensions, falske vipper og falske negler…. Tommel opp, i mangel av bedre måter å posere på.

3 Comments

 • Reply andy 4. august 2013 at 14:48

  med andre ord diggere ut enn når du har på alt det rælet…

 • Reply Kjersti 5. august 2013 at 01:07

  Dritkul skjorte! Gammel eller fåes den enda kjøpt?

  Svar fra Ida: kanskje et halvt år gammel fra Zara 🙂

 • Reply Marie 5. august 2013 at 14:26

  Synes du er vakker uten også 🙂 absolutt ikke nødvendig med det falske, men man gjør jo det man føler seg vel med!

  Svar fra Ida:

 • Leave a Reply