Ida tipser

RABATT PÅ SUNSPA

4. august 2013

Jeg er livredd for hudkreft – derfor soler jeg meg ikke like hardt som jeg gjorde da jeg var yngre. Men jeg liker å ha farge på kroppen, så jeg bruker en del selvbruning.

Jeg tror nesten ikke jeg overdriver når jeg sier at jeg har prøvd alt som finnes av selvbruning – i alle prisklasser. Jeg liker Dove sin som koster 40 kroner, og jeg liker St. Tropez sin som koster 600 kroner.

Før sommeren testet og anbefalte jeg en selvbruning fra St. Tropez. Det er en av de beste jeg noen gang har prøvd. Nå har jeg testet flere produkter fra merket Sunspa, og jeg fant en som er like bra som den jeg har fra St. Tropez. Med en stor fordel: prisen. 

Favoritten heter Sunspa 3 Day Lotion, og den kan kjøpes HER.

3 Day Lotion er lett å påføre, den gir en utrolig fin og gyllenbrun farge – mye finere enn brunfargen jeg får av å være i sola. Den gir rett og slett glød. Den blir heller ikke stygg og skjoldete på huden når det har gått noen dager, det er noe jeg legger stor vekt på ved valg av selvbruning.

♥ Og, dere! Produktene fra Sunspa lukter ikke vondt! Hvor fantastisk er ikke det? I det overfladiske universet er det ingenting som er verre enn å gå rundt og stinke brunfarge. 

Dere finner alle Sunspa-produktene i Makestyle sin splitter nye nettbutikk HER.

Selvbruning er ikke så hokus pokus som mange skal ha det til. Skrubb deg i dusjen, smør litt bodylotion på føtter, hender, knær, albuer – og smør/spray i vei! Blir det ikke fint, så skrubber du deg bare godt i dusjen og prøver på nytt.

Sammen med produktene fra Sunspa, har jeg brukt denne saltskrubben fra Glo Minerals (LOVE IT!!!) og bodylotion fra Beautè Pacifique – den kan kjøpes HER.

Dere lesere får 10% rabatt på alle produktene i dette innlegget – pluss på alle produkter fra Sunspa. Rabattkoden er «Wulff32», og den varer i en uke 🙂 

Anbefaler virkelig å sjekke ut den nye nettbutikken til Makestyle, hvor man blant annet kan logge inn med Facebook nå! Nyt rabattkoden og denne vakre sommerdagen!

//Reklame for Makestyle 

9 Comments

 • Reply ida 4. august 2013 at 15:37

  Hei! Jeg bare lurer på om man får farge med en gang? Eller skjer det gradvis etter et par timer?

 • Reply IS 4. august 2013 at 20:12

  Jeg får ikke til å bruke rabattkoden…

 • Reply Elisabeth 5. august 2013 at 09:44

  Elsker Sunspa sine produkter. Hos danseglad.no koster de 249,- 😉

 • Reply Renate 5. august 2013 at 09:47

  Hei! Jeg lurte bare på om Sunspaen kan brukes i ansiktet, eller er den forbeholdt kropp? 🙂

  Svar fra Ida: jeg tror den er forbeholdt kropp, men jeg tok et lag på hals og i ansikt, og det ble veldig bra 🙂

 • Reply Helle 5. august 2013 at 23:46

  Hvor er skoene dine fra? De var nydelige:)

  Svar fra Ida: de er gaaamle, finnes ikke lengre.

 • Reply Martine 5. august 2013 at 23:55

  Jeg har lurt en del på dette, for jeg er ikke så erfaren: farger selvbruningen av på lyse klær? Jeg orker ikke at alle klærne mine som er hvite plutselig blir brune på innsiden, ikke litt en gang 🙂

  Svar fra Ida: det glemte jeg faktisk å se etter i den hvite kjolen.. Men nå er den vasket, og den er hvertfall ikke brun inni nå 🙂 Så om den smitter av, så går det i såfall bort med vann.

 • Reply E 7. august 2013 at 16:45

  Jeg lurer på hvilken str Chanelen din er?:) Eeeeelsker den

  Svar fra Ida: den er en Jumbo XL 🙂

 • Reply signe 7. august 2013 at 23:44

  Så fin fargen ble! Pleier du å smøre hele deg med selvbruning eller bare ben, armer og hals + ansikt? 🙂

  Svar fra Ida: har jeg tid, smører jeg alt 🙂 Og så spørs det jo litt hva jeg smører meg til. Til hverdags bryr jeg meg kun om bryst, armer og ansikt, men hvis jeg skal gå i kjole med bare ben, er jeg mer opptatt av ben…

 • Reply sissel 15. august 2013 at 20:27

  Hvor er de lekre skoene ifra?:-)

  Svar fra Ida: gamle fra Nelly 🙂

 • Leave a Reply