Reise

FRAMME PÅ HYTTA

8. august 2013

Deilig å være framme i Gran Canaria! Og gjett hvem som nok en gang fikk en hel rad for seg selv…. Det var ett ledig sete på hele flyet (tror jeg), og det var ved siden av meg. LYKKE! Så jeg sov hele veien – kunne ikke vært mer fornøyd med reisen.

Da jeg kom fram ble jeg hentet av mamma og pappa på flyplassen, dem har jeg savnet. De har vært her lenge (ikke  lenge, men det føles sånn), så det var på tide å besøke dem nå.

Vi tilbragte et par timer på stranda, før vi dro ut og spiste på min yndlingsrestaurant, El Cenador! Der spiste vi verdens beste rett; solo mio al sal. Tror det skrives sånn. Indrefilet innbakt i salt på norsk. Munnen min døde av glede.

Jeg må legge meg nå. Skal tidlig opp på morgentrim. Mamma og pappa løper rundt som gale idioter i fjellene her, så det er bare for meg å henge seg på!

Yes, jeg har tatt en pause fra hårfarging – dere trenger ikke kommentere det… 

Fine mammaen min! 

… Og fine pappaen min, med verdens styggeste solbriller. Kaller han bare for Partyprinsen av Puerto Rico når han har dem på. Folk som vanker i Puerto Rico på Gran Canaria, har som regel slike solbriller.

Yummiii!

9 Comments

 • Reply Tonje 8. august 2013 at 09:00

  Kos deg masse masse!:) skal straks til Spania selv med familien, det blir så herlig. Hadde satt evig stor pris på om du la ut spillelisten med noe av den musikken du har delt på bloggen (plunga, so good to me, sonnentanz). er og veldig glad i sånn musikk og får alltid så bra tips her 🙂

 • Reply Heidi 8. august 2013 at 10:01

  Haha, don’t worry. Hver gang noen spør meg om min så sier jeg bare; Eh ettervekst? Nei, det er sånn ombre-farge. Daah. 😉

  Kos deg på Øya!

 • Reply Altaf 8. august 2013 at 12:12

  Ååhh fine familien din og du 🙂

 • Reply Hege 8. august 2013 at 17:42

  Ettervekst-hår er jo det fineste da, ser mest ekte ut også. Så de som «klager» på det, har ett problem spør du meg;-)

 • Reply Katrine 8. august 2013 at 18:01

  Vet du om en flink frisør i Tønsberg området? 🙂

  Svar en svar Ida: da jeg bodde i Tønsberg tidligere pleide jeg å gå til Line Henriette Undrum. Hvis jeg ikke tar helt feil, så jobber hun på Bibbis (?)

 • Reply Guro 9. august 2013 at 21:41

  Hei ! Har du noen tips om puerto rico ? Hvor shoppe/spise / ting og gjøre ?drar dit om 14 dager:) håper på svar

  Svar fra Ida: er ikke så mye i Puerto Rico, men har en favorittrestaurant der som heter El Cenador. Jeg ville ikke dratt på stranden i Puerto Rico, sanden er helt jævlig der. Dra heller til Amadores, det er rett i nærheten 🙂 god tur!

 • Reply Madeleine Norrman 10. august 2013 at 09:53

  Hellu 🙂
  EL Cenador, ligger det på Puerto Rico-senteret? 🙂 Nice to know, siden pappa har leilighet der og jeg mest sannsynligvis stikker dit til høsten en tur 🙂

  Svar fra Ida: hei! 🙂 Nei, det ligger mer ned mot havna!

 • Reply Solveig 12. august 2013 at 14:11

  Herregud å sprek mamma du har!!!

 • Reply Ellen 23. august 2013 at 17:08

  Har dere leilighet der nede eller? Vi har leilighet på Puerto Calma rett ved El Cenador 🙂

  El Cenador har fantastisk mat! Samme med restauranten som ligger 2 restauranter bortenfor i 2. etg der. Anbefales!

  Svar fra Ida: ja, har leilighet i Playa del Cura 🙂

 • Leave a Reply