Reise

SPORTY SNAPS

9. august 2013

For en herlig start på dagen! Neida. Helt jævlig å bli vekt fordi man skal ut og trimme før sola begynner å steke. Jeg er virkelig ikke et morgenmenneske, og jeg trener så å si aldri på morgenkvisten. Var så morgengretten at jeg måtte ha musikk i ørene for å ikke irritere meg over mamma og pappas muntre morgenkvitring.

Etter to timer med ufrivillig svetting, kan dere tro det var deilig å kaste seg i det turkise vannet på Amadores-stranda. Sammen med de ti tusen barna, og i selskap av deres baderinger, strandtennis-baller, fotballer, bademadrasser og gummibåter ute av kontroll. Men hva kan man gjøre, på en ferieøy som denne…? Man kan ikke gjøre annet.

9 Comments

 • Reply Martha 9. august 2013 at 11:07

  Wow, ikke dårlig! Tenker du er i skikkelig god form nå, fram mot NY Marathon. Flink!

 • Reply Betina 9. august 2013 at 15:26

  Oi, har du blitt tynnere i det siste? Man ser det virkelig på armene (når problemomårdet mitt er armene, legger jeg merke til alle andres også..)

  Svar fra Ida: ah, nei… Har gått opp 5 kg etter at jeg sluttet å snuse. Bildene lyver!

 • Reply Benedicte 9. august 2013 at 17:01

  Jeg var på samme hotell som deg for et par uker siden. Dere bør spise på restauranten Grill Costa del mar på havna i Puerto Rico. Fantastisk paella og nydelig fersk tunfisk! Også veldig hyggelig de som jobber der. Ikke minst har de sangria lagd med cava, helo! Dere bør også reise ut med båten Afrodite (yacht), lunsj og all drikke inkludert, Nice! Reiser fra havna i Puerto Rico:) ( vi slapp unna alle andre nordmenn på den båten;)

 • Reply Linn Cecilie 9. august 2013 at 17:21

  Jeg vil også ta en liten ferietur til 🙁
  Må få til det!

 • Reply silverblogg 9. august 2013 at 20:06

  Så flink! Sikkert veldig deilig etterpå ja:-)

 • Reply christina 9. august 2013 at 20:13

  Hvor har du kjøpt shortsen? Superfin:-)

  Svar fra Ida: på Nike i Dubai 🙂 den er super comfy!

 • Reply Christine 16. august 2013 at 09:19

  Hei!

  Den holderen du har på armen når du løper, er den til telefonen? Vet du hvor man får kjøpt en slik?

 • Reply Toyni (: 21. august 2013 at 18:11

  haha kjente meg igjen i det. Hater å stå opp for å trene, er generelt morgengretten om morgnen altså :p

 • Reply Tonje 22. august 2013 at 17:46

  Wæ så morsomt å se på det siste bildet i posten og kjenne meg igjen! Playa del Cura, rett nedfor det fantastiske hotellet Sunprime Riviera Beach står du. Var der i februar/mars. Ren luksus! Ååh savn..

 • Leave a Reply