Reise

A NIGHT IN MOGAN

11. august 2013

Nettet på «hytta» har streiket litt de siste dagene. Får i hvertfall skikkelig hytte-følelse av det.

Når vi først snakker om selveste Internett; mamma og pappa har fått øynene opp for Tripadvisor (gratulerer med det), og har tydligvis vært på raid etter italienske restauranter her på Gran Canaria. Så det går mye i italiensk.

I går kveld var vi i Mogan, som er et av mine favorittsteder her på øya. En liten havneby, som ikke er helt Puerto Rico loco bananas.

Vi spiste på en nydelig, liten italiensk restaurant – som kun hadde tre bord! Så vi ble jo stående og vente en god stund, men det var absolutt verdt det. Må tilbake dit før vi drar.

Den heter La Cucina for øyboere som måtte la seg friste.

Mogan er virkelig fint, dere! Om sulten ikke river, vil jeg likevel anbefale å rusle rundt der på kveldstid.

6 Comments

 • Reply Birgitte 11. august 2013 at 23:22

  Hei Ida!
  Har ikke fått med meg om du svarer på spørsmål i kommentarfeltet (selv om jeg har lest bloggen din fra ca tidenes morgen), men jeg lurte på en ting!
  Det er mange som sier at de synes den dove kremen med selvbruning ikke lukter noe, men jeg synes den lukter FORFERDELIG. Er det sånn den kremen du anbefalte her om dagen lukter? Har prøvd mange som liksom ikke skal lukte vondt, men jeg synes de alle lukter dritt. Unnskyld meg. Men er det sånn med den du testa også?

  Svar fra Ida: Hei! 🙂 Nei, Sunspa lukter ikke i nærheten av Dove. Og det gjør ikke St. Tropez heller. Jeg liker Dove, men syns den lukter i overkant mye 🙂

 • Reply Eli 11. august 2013 at 23:32

  Åh. Har akkurat lagt meg, men tenkte jeg skulle sjekke bloglovin før jeg sovner. Ikke lurt. Fikk tidenes cravings på italiensk pizza 😛 Hehe.

 • Reply Cathrine Lyster 12. august 2013 at 01:20

  Ser ut som du koser deg masse! 🙂 reiser selv til Hellas, nærmere sagt Chios til lørdag. Ser frem til det!

  Svar fra Ida: god tur til deg! 🙂

 • Reply Merete 12. august 2013 at 17:21

  Åh, jeg elsker mogan! Et av de stedene på den øya jeg føler man kan slappe litt av uten alt det vanlige «turist-maset» 🙂

 • Reply Nathalie. 12. august 2013 at 21:46

  Mogàn er fantastisk! Er alltid så god atmosfære der. Anbefaler en bar som heter Cubra libre; Min favoritt. Gode drinker og veldig hyggelig betjening 🙂

 • Reply Linn 12. august 2013 at 23:44

  Er så enig med deg da det kommer til Mogan! Elsker virkelig plassen – skal uten tvil flytte dit og nyte pensjonist-tilværelsen der da den tid kommer 🙂 Hehe

 • Leave a Reply