Reise

MELONERAS OG MASPALOMAS

14. august 2013

Mitt beste Gran Canaria-tips er å oppholde seg i Meloneras, og holde seg langt unna Maspalomas. De to stedene smelter i grunn inn i hverandre, så det kan være litt vanskelig å vite hvor skillet går. Eller, egentlig ikke. Stranden i Maspalomas er overbefolket som en konsentrasjonsleir, og en stor del av folka er nakne. Dessuten er det masse små, stygge leilighetshoteller i Maspalomas – Meloneras er omvendt på alle punkter.

Bildene er fra en dag vi tilbragte i Meloneras og Maspalomas. Sanddynene ligger i Maspalomas, så vi tok en tur dit for å få litt sand i øyne og ører 🙂

Nå stikker jeg til flyplassen om en halvtime. Hører det er grått og kaldt hjemme???

11 Comments

 • Reply Janne 14. august 2013 at 13:21

  Du er så gøy Ida!! Pleier å lese bloggen din hver onsdag. Gleder meg like mye hver gang, for da kan jeg kose meg i en halvtime 🙂

  Svar fra Ida: for et fint onsdagsrituale! 🙂

 • Reply Mette 14. august 2013 at 14:20

  Du er kul. Men anbefaler deg å droppe ord som «konsentrasjonsleirer» for å være morsom og sprite opp teksten din. Historien med jødene og konsentrasjonsleirer er forferdelig tragisk,kanskje du burde tatt en tur med hvite busser e.l. og fått et innblikk i hvordan det egentlig var på konsentrasjonsleirene. Strender fylte med charterturister som koser seg kan ikke assosieres med disse leirene,selv om jeg vet du setter ting på spissen! Takk for meg,ha en fin dag!

  Svar fra Ida: 1. Jeg har vært på tur med hvite busser. 2. Jeg kommer alltid til å sette ting på spissen. Ha en fin dag du også 🙂

 • Reply Anine Kristin 14. august 2013 at 15:00

  ELSKER Meloneras 😀 Så koselig og fint der!

 • Reply Stine 14. august 2013 at 22:05

  Du er kanskje den bloggerne jeg vet om som
  er morsomst, så masse kudos til deg for det. Men, å bruke ordet konsentrasjonsleir i denne sammenhengen, er over streken. Det er noen få ting man ikke kan tulle om, og konsentrasjonsleirer er definitivt et av dem. Og bortsett fra det, så er du fortsatt den kuleste bloggeren, så takk for det 🙂 Håper du fortsetter å blogge i en liten evighet.

 • Reply Lisa Marie 14. august 2013 at 22:11

  Seriøst… Du er stort sett festlig, men som til og med Anne Cath. sier, så er det noen ting man ikke kan bruke i humorsammenheng. Konsentrasjonsleir?! Oppfatter deg som veldig oppegående, så jeg setter den på kontoen for et øyeblikks utenksomhet. Her kan du ende opp med skikkelig dårlig PR..

 • Reply supermarie 14. august 2013 at 23:41

  Elsker at han fyren viser legg på bilde nr 3. He-he-he. God tur hjem til høst-Norge, i går haglet det og lå snøhauger rundt i Fredrikstad…… AU.

 • Reply LineT 15. august 2013 at 15:11

  Det så kjempefint ut 🙂 Du er heldig!

 • Reply therese kristina 15. august 2013 at 15:16

  Såå deilig!

 • Reply 1337 16. august 2013 at 15:21

  Konsentrasjonsleir. Haha.

  Og til deg over her – Anne Cath er vel kanskje den komikeren med størst dobbeltmoral i humorbransjen… Hun sier hun er feminist, men stiller opp i undertøy. Hun sier hun vil ha satire, men gjør narr av utseende på folk. Just sayin. Folk må slutte å være så moralske overfor andre! Kan man ikke passe på seg sjæl, mener nå jeg.

  Ida, du er morsom. Fortsett med det. 🙂

 • Reply 1337 16. august 2013 at 15:22

  Og btw,, å bruke konsentrasjonsleir i denne sammenheng er jo kun for å skape et bilde av noe. Det er ikke en direkte link til 2. verdenskrig, men et humoristisk virkemiddel.

 • Reply Annie 16. august 2013 at 23:19

  Hei Ida!

  Jeg bare lurte på hvor den tunikaen din er fra jeg? Den var bare helt sykt fin!

  Svar fra Ida: Den er fra Pull&Bear 🙂

 • Leave a Reply