Uncategorized

BACK TO BED

16. august 2013

Reisen hjem var noe verre dritt! Først var flyet forsinket i 5 timer, så jeg måtte surre rundt på flyplassen i 7,5 timer. Da jeg endelig kom meg på flyet, ble jeg plassert ved siden av toalettene, med to barn ved siden av meg. Og da jeg endelig kom fram til Gardermoen, var det så sent at jeg måtte sjekke inn på hotell. Jeg elsker jo egentlig hotell – men hotellrommet jeg fikk på Radisson rett utenfor Gardermoen, var så stygt og umoderne at jeg våknet morgenen etter og følte at jeg hadde sovet i en hytte i skogen. Dyrt var det også.

Da jeg kom hjem måtte jeg i tillegg vaske hele huset – lillebror har vært alene hjemme i en uke. Og for å si det som det er; det er grenser for hva man kan forvente av disse mannfolkene når det kommer til vasking.

Her hjemme i Tønsberg er det regn, regn og atter regn. Har vært på en liten bytur for å kjøpe skolesaker og en hårkur, men nå tror jeg jammen jeg kryper tilbake i senga. Er så deilig å ligge og se på en serie når det regner og er kaldt!

Guilty pleasure-alarm! Jeg har akkurat begynt å se sesong 8 av Keeping up with the Kardashians. Jeg streamer det HER om noen skulle lure på det 🙂

14 Comments

 • Reply Kristine 16. august 2013 at 20:18

  Ser den, småunger er noe av det som gjør at jeg hater å fly..
  Haha, mannfolk 🙂

 • Reply Hege 16. august 2013 at 20:21

  For å streame må man lage en konto og legge inn kortnummer osv??

 • Reply Fitness Vibeke 16. august 2013 at 20:34

  Åh, noen som har det! Andre jobber… NYT det 😀

 • Reply Iselin F 16. august 2013 at 20:48

  Haha, elsker KUWTK! Det beste er pranken Scott, Khloe og Kourtney spiller på kris om han Todd Kraines, jeg ler meg ihjel:D

 • Reply vargas12 17. august 2013 at 11:41

  Lykke til med skolestart vakre Ida. Du er vakrere enn noen gang;) Perfekt!

  http://www.vargas12.com/2013/du-er-perfekt/

 • Reply Ina 17. august 2013 at 12:40

  Hva skal du studere? Har sjøl også akkurat begynt å studere!

  Svar fra Ida: jeg skal ta opp fag før jeg begynner å studere, så bruker et år på det. Lykke til med studiene! 🙂

 • Reply jeanette 17. august 2013 at 17:51

  Hege: nei det må man ikke! Når det kommer opp en sånn firkant hvor man kan skrive info x-er du bare ut den og trykker play:)

 • Reply Hanne C. 18. august 2013 at 07:35

  Har du fortalt på bloggen hva det er du egentlig skal studere? Har i så fall gått meg hus forbi 🙂

  Svar fra Ida: jeg skal bare ta opp noen dag 🙂

 • Reply Victoria M. 18. august 2013 at 10:18

  Dette har ingenting med inlegget å gjøre, men jeg skal til New York. Jeg får kun 3 dager der. I gotta find a treasure!

  Jeg skal selvfølgelig innom VS butikkene, men er det de såkalte Vintage butikkene jeg burde titte innom? (Er ikke ute etter å vandre på H&M o.l. når jeg er i NY)

  Svar fra Ida: gled deg! 🙂 Jeg ville kikket innom A Second Chance, de ha to vintage-butikker som er veeldig bra!

 • Reply Kristine 18. august 2013 at 14:13

  Hallo!
  Jeg har nettopp flyttet til Tønsberg, og lurte litt på om du har noen tips til noen fine områder/løyper som egner seg for løpeturer? 🙂

  Svar fra Ida: sorry, jeg er heeelt blank på det. Jeg løper bare rundt her hvor jeg bor.. :/

 • Reply therese kristina 18. august 2013 at 15:09

  Ååå DET skal eg sjå på i dag!

 • Reply Helene 18. august 2013 at 21:19

  Du reddet en rimelig fæl søndag med denne linken!! Takk!

 • Reply Maja 21. august 2013 at 12:55

  Ang free-tv..

  Må man lage bruker… Og legge inn kortnummer for å se? Står en må legge det inn for å bekrefte alder? Og det står da i en tekst ved siden av at de første 5 dagene er gratis. Utover det koster det 35 dollar pr mnd..

  Noen som kan hjelpe meg?

  Svar fra Ida: ikke fyll ut noe og ikke betal noe. Ikke registrer deg på noe som helst, velg heller en annen link 🙂

 • Reply Lars 29. mars 2016 at 10:09

  Det er ikke så mange som tror meg når jeg sier det, men jeg er rett og slett hektet på The Kardashians 😀

 • Leave a Reply