Ida tipser

LUKSUS FOR LEPPENE

18. august 2013

Denne formiddagen har jeg brukt på å teste noen helt nye produkter som Makestyle har tatt inn i sin nettbutikk. Merket heter Sara Happ, og fokuserer først og fremst på leppepleie. Rettelse: luksuriøs leppepleie!

Jeg trodde virkelig ikke det fantes et eneste pleieprodukt jeg manglet, helt til jeg ble introdusert for lip scrub. Jeg er ekspert på å både bite og plukke meg på leppene – det er et tegn på at jeg er nervøs, spent, sur, kjeder meg, tankefull… Med andre ord, mine lepper er ofte tørre, sprukne og udelikate. Derfor har jeg pleid å skrubbe dem med tannbørste når jeg skal ut blant folk. Det hjelper til en viss grad, men det gjør vondt. Skrubb er helt klart bedre!

Her er produktene jeg har testet fra Sara Happ:

Lemonade Lip Scrub. For en li…p saver! Konsistensen er deilig og myk, samtidig som den er såpass grov at du får skrubbeffekten på leppene. Leppene blir myke etter skrubbing, og i tillegg lukter den friskt og søtt. Jeg syns til og med den smakte godt, men den skal nok ikke spises… Herligheten kan kjøpes HER.

The Lip Slip – Luxe Lip Balsam. En deilig variasjon for meg som bruker Rosebud 24 timer i døgnet. Denne er mykere, og etter min test å dømme, sitter den på leppene i i 6 timer før jeg føler at jeg må påføre mer. Brukte denne etter at jeg hadde skrubbet leppene. Kan kjøpes HER.

The Lip Slip: One Luxe Gloss Tube. Denne glossen er også fin å påføre etter skrubben. I motsetning til balm’en, inneholder den litt mer sparkle og glans. Selv foretrekker jeg balm’en framfor denne. Fåes kjøpt HER.

The Body Scrub – Vanilla Bean. Herregud, enda en body scrub! Det siste halve året er jeg blitt helt skrubboman. Nå får Glo (Minerals) og Ole (Henriksen) selskap av sukkersøte Sara Happ i dusjen. Begge de to andre skrubbene mine er veldig friske og naturlige av seg, så det er deilig med en skrubb som er litt mer søt og myk – samtidig som den er såpass grovkornet som jeg liker den. Fåes kjøpt HER

Hvis dere skulle kjøpt kun ett av disse produktene, så MÅ dere prøve lip srub’en. Den er helt herlig. Men body srub’en var også ganske rå. Så jeg tror konklusjonen er at Sara Happ kan skrubb. Og dere; det er viktig å skrubbe seg – ellers går man rundt med døde hudceller på seg, og det er hvertfall ikke noe digg.

Terningkast 6, no rosablogg-kidding.

Alle mine lesere får 10% rabatt på produktene hos Makestyle, tilbudet gjelder til og med onsdag. Rabattkoden er WULFF33.

Ikke glem at det er fri frakt hos Makestyle om dagen, for å feire den fine nye nettsiden! Hipp hurra – og happy shopping 🙂

//Reklame

PS. Håret mitt på disse bildene er krøllet med MAST Vol 2 (Makestyle sin egen krølltang).

1 Comment

  • Reply Sophie 5. september 2013 at 18:42

    Kjøpte lipscruben og bodyscruben med en gang jeg leste blogginnlegget, og jeg kjøper meg ALDRI noe sånt selvpleieting, og mer eller mindre aldri noe på internett, men så gjorde jeg det allikevel, og fysøren så glad jeg er for at jeg gjorde det! Kommenterer aldri på blogger heller forsåvidt, men guri malla for noen gode produkter! haha. Føler seg som et nytt menneske, og den lipscruben smakte latterlig digg ;))

    Svar fra Ida: jeg vet, sant??!! 😀 fantastiske produkter, hurra!

  • Leave a Reply