Uncategorized

UT I MIN HAGE

18. august 2013

I går fikk jeg en følelse av at det var den siste dagen i år hvor jeg fikk muligheten til å ligge på et teppe med blå himmel og sol over meg, lese bok i fred og ro, knipse bort maur og andre kryp, vrenge av meg genseren uten å fryse…

Så jeg drasset det største teppet jeg har ut i hagen, og ble liggende der hele dagen. Og dere! Ildvitnet er en av de mest nervepirrende krimbøkene jeg har lest. Action fra start til slutt, og minimalt med vissvass og intetsigende miljøskildringer. Hater når en krim inneholder side opp og ned om grantrær i en skog, uten at det er med på å bygge opp stemningen.

Vel, med disse ord er sommeren over for min del! I dag våknet jeg opp til duskregn og følte at livet var over.

5 Comments

 • Reply Cathrine 18. august 2013 at 18:51

  Elsker Bella! Så utrolig søt:)

 • Reply Lillian 18. august 2013 at 19:28

  Leste du paganinikontrakten først? Synes egentlig den var bedre, og sandmannen tok jo bare helt av!!! Men så er egentlig dette den beste krimserien jeg har lest, sammen med Harry Hole da 🙂

  Svar fra Ida: nei, hadde ikke paganinikontrakten tilgjengelig, kan jeg fremdeles lese den nå? Det er jo ikke sååå mye som har en sammenheng?

 • Reply Maria 18. august 2013 at 22:25

  Du kan absolutt lese paganinikontrakten etterpå, jeg leste i hulter til bulter. Syns ildvitnet var bedre en paganinikontrakten, men gud sandmannen er den beste, FANTASTISKE bøker.

  Svar fra Ida: ååååå gleder meg! 😀 Takk for svar!

 • Reply Monica 22. august 2013 at 03:14

  Det er ikke noe problem å lese Paganinikontrakten nå nei. Er bare historien til Joona som er sammenhengende i alle bøkene. Så greit å få de med seg i så og si rekkefølge. Men enig i at du virkelig burde glede deg til Sandmannen. Leste hele boka på 1 dag og noen timer. Klarte ikke å legge den fra meg. Lars Kepler er virkelig noen flinke mennesker (mann og dame fra Sverige som skriver disse bøkene). Om du liker Lars Kepler sin serie så burde du virkelig sjekke ut alle til Jo Nesbø og. Forfattertalent, jeg har startet på starten og er nå på bok nummer 4. Og det blir bare bedre og bedre 😀

 • Reply Hanne 22. august 2013 at 10:33

  Ildvitnet er faktisk den beste boken jeg har lest. Elsker skrivestilen deres, håper det kommer en oppfølger snart! En god nr 2 er Djevelkysset av Unni Lindell 🙂 Ha en fin dag!

 • Leave a Reply