Uncategorized

FØRSTE DAG

20. august 2013

Første skoledag gikk smertefritt. Det var tross alt ikke en ordentlig dag, bare litt info om hvor vi skal hive søppel og hvor vi kan gå på do – og ikke minst fotografering. Gjett èn gang om bildet mitt ble nydelig.

På veien hjem kjøpte jeg nye gardiner og nytt sengetøy til rommet mitt. Jeg gjør det alt for ofte, men det er så sykt digg. Og i dag syns jeg at jeg fortjente det, ettersom jeg har begynt på skole, noe verken jeg eller andre hadde trodd.

I morgen starter vi med vanlig undervisning, så jeg tror egentlig bare jeg stuper til køys. Er så himla trøtt av en eller annen merkelig grunn…

Nattinatt

13 Comments

 • Reply Kay 21. august 2013 at 00:26

  Hvem skole har du startet på? 🙂

 • Reply TrineBL.com 21. august 2013 at 00:33

  Kan du fortelle litt om skolen? Hvor er den? Hva heter den? Hva skal du studere? Uansett – masse lykke til.

  – TrineBL.com

 • Reply Inga 21. august 2013 at 00:53

  Hva har du begynt på?

 • Reply Ida 21. august 2013 at 08:30

  Jeg gjetter at bildet ditt ble superbra.

 • Reply Linn 21. august 2013 at 10:45

  Dette blir om ikke bra, så i alle fall interessant! Hvilken studieretning har du tatt?

 • Reply Silje 21. august 2013 at 13:22

  Hvilke fag tar du opp? 🙂

 • Reply Rikke 21. august 2013 at 13:43

  IDA! Du er så flink. Du burde være veldig stolt over deg selv som begynner på skolen etter å ha bare jobbet i så mange år. DET er ikke barebare! Jeg begynte igjen i går etter å ha hatt ett jobbeår, og vet at det er kun 10 mnd igjen før jeg er sykepleier , men de siste ukene har jeg gått med en stein i magen konstant fordi jeg har gruet meg til skolestart! LYKKE TIL <3

  Svar fra Ida: lykke til du også <3

 • Reply Rikke 21. august 2013 at 16:44

  Du ligner på Hayden Panettiere, så syns du skal farge håret ditt som henne 🙂

 • Reply therese kristina 21. august 2013 at 18:59

  Håpe skuledagen gjekk fint 🙂

 • Reply Therese 21. august 2013 at 21:05

  Så flink du er som har begynt på skole igjen! Det må vel en del motivasjon til for å gidde å ta opp fag fra videregående etter flere år, utrolig bra! Så masse creds til deg 🙂

 • Reply Sandra 22. august 2013 at 12:54

  Alltid litt rart med første skoledag, mye info osv.
  Men du får vell en helt grei uke framover, lykke til!

  Tviler foresten på at bildet ditt ble spesielt dårlig.. 🙂

  Sandra/reisedagboka.net

 • Reply Julie 22. august 2013 at 19:45

  Kan du fortelle litt om skolen?:) Er det vanlig videregående? Tar du opp hele sisteåret? Bare noen fag? Privatskole? Er i samme situasjon selv, burde tatt opp noen fag og er interessert i å høre om forskjellige muligheter!

  Du er uansett kjempeflink som begynner «på’n igjen», stå på Ida! 🙂

 • Reply Mia 22. august 2013 at 20:22

  Herlighet så fin du var på håret! Kan jeg spørre om hvilken krølltang du har brukt, evt andre stylingprodukter?

  Svar fra Ida: her har jeg brukt Mast vol 2 🙂

 • Leave a Reply